• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik iz supermarketa pojačao Liverpul

Autor mondo.ba

Velikan sa Enfilda je danas zvanično potvrdio da je kompletirao transfer Endrjua Robertsona (23) iz Hal sitija vrijedan 10 miliona funti.

Reprezentativac Škotske je treće pojačanje "redsa" u ovom prelaznom roku i igra na poziciji lijevog beka koju je prethodne sezone, u nedostatku boljeg rješenja, popunjavao Džejms Milner.

Ovaj transfer još više podgrijava priče o odlasku Alberta Morena sa Enfilda, na kojem se mladi španski fudbaler blago rečeno nije snašao nakon transfera iz Sevilje.

Robertson, koji je prije Hala nastupao za Kvins Park iz Škotske, je potpisao dugoročni ugovor sa Liverpulom i od njega se očekuje da bude rezervna opcija za Milnera u narednoj sezoni.

"Ovo sve nije realno. Oduševljen sam što sam došao u ovako veliki klub, kao dijete sam sanjao da igram za jedan od najvećih klubova na svijetu i od Liverpula nema mnogo većih. Ovo je ostvarenje sna, moja porodica je ponosna i presrećna sa svim što sam do sada uspio da postignem u karijeri", rekao je Roberston za zvanični sajt Liverpula.

Trener "redsa" Jirgen Klop je oduševljen životnom pričom novog pojačanja koji je prije četiri godine igrao za amaterski klub Kvins Park u četvrtoj ligi, radio na Hempden Parku i bio blagajnik u supermarketu. Ovaj "nikad ne odustaj" stav je za svaku pohvalu.

"Ovo je još jedan veliki korak u njegovom nevjerovatnom ličnom putu u kratkom vremenskom roku. Obožavam ovu priču, odakle je on došao da bi dostigao ovaj nivo. Kada razgovarate sa njim jasno vam je zašto je uspio da ovoliko napreduje. Momak obožava fudbal, njegov stav je odličan kao i talenat i vještine," rekao je Klop.

Klop je takođe danas demantovao da Filipe Kutinjo prelazi u Barselonu.

"On nije na prodaju. Ne od jutros ili od juče, već oduvijek. Jasno mi je da se klubovi interesuju za naše igrače, jer imamo par dobrih, ali moja je želja da ekipa ostane na okupu, tako da je sve jasno. Moja poruka je da mi nismo klub koji prodaje igrače", zaključio je Klop.

Liverpul se nalazi na turniru Premijer lige u Aziji i sutra se u finalu sastaje sa Lesterom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC