• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lipi: Šta je italijansko u Interovom uspjehu?

"Šta je italijansko u vezi sa Interom, za koji igraju samo stranci, računajući i trenera?", nastavio je selektor Italije da "hejtuje" nerazure.

 Lipi: Šta je italijansko u Interovom uspjehu? Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije Italije Marčelo Lipi nije se previše uzbudio zbog velike pobjede Intera u Londonu, posle koje je šampion Italije otišao u četvrtfinale Lige šampiona.

Poznat kao čovjek, koji nije ostao u baš dobrim odnosima sa vlasnikom nerazura Masimom Moratijem, poslije kratke i neuspješne epizode na klupi Intera, a takođe kao stari navijač Juventusa, Lipi je odapeo nove otrovne strijelice prema klubu od kojeg, istini na volju, nema nikakve koristi u svom sadašnjem poslu.

U pobjedi Intera nad Čelsijem u revanšu osmine finala LŠ (0:1), nije bilo nijednog Italijana...

Upitan da prokomentariše da li je Interov uspjeh protiv tima koji je do ove sezone igrao pet od posljednjih šest polufinala Lige šampiona, nagovještaj uspona italijanskog fudbala, Lipi je rekao:

"Možete to da pomislite ako gledate Ligu šampiona, ali uopšte nije tako. Na primjer, šta je italijansko u vezi sa Interom, za koji igraju samo stranci, računajući i trenera?"

Lipiju je zimus zamereno što uopšte nije posetio Interov trening centar, dok je pratio pripreme ostalih velikih i manje velikih italijanskih klubova. On se branio da tamo nije imao koga da vidi.

U prvom timu Intera, nekoliko je italijanskih veterana poput Frančeska Tolda, Marka Materacija, Paola Orlandonija, ali tu je i veliki broj talentovanih mladih fudbalera, koji su standardni u odgovarajućim reprezentativnim selekcijama, poput Marija Balotelija, Davide Santona, Đulija Donatija, Lorenca Kristiga, Simomea Del'Anđela, itd.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC