• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bonući: Živim za izazove

Autor mondo.rs

Novi štoper Milana dao je prvi opširniji intervju nakon odlaska iz Juventusa.

Leonardo Bonući (30) priznao je da se oseća "pomalo čudno" u dresu Milana i sa njegovim grbom na grudima, ali nema dilemu da je transfer iz Juventusa - vredan 42 miliona evra - upravo ono što je želeo i što mu je potrebno u ovoj fazi karijere.

"Uvek dajem i više od maksimuma, čak i ako se tog dana ne osećam dobro. To sam radio za Bari, Juventus i reprezentaciju, a radiću i za Milan. Želim da zajedno sa saigračima učinim da ovaj klub opet bude veliki. Milan zaslužuje bolje rezultate, kako u Italiji, tako i u Evropi", rekao je Bonući za "Gazetu delo sport".

Na San Siro je ovog leta stiglo mnogo odličnih, proverenih fudbalera, čeka se još prvoklasni napadač, pa da ekipa bude kompletna. Sezona za "rosonere" počinje već u četvrtak, kada u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope gostuju rumunskoj Univerzitatei.

"Klub je mnogo uložio i sada je na nama da pobedama dodatno podignemo entuzijazam navijača. Mogu da kažem da živim za izazove, a ovo je fascinantan izazov. Dolaskom u Milan sam praktično uplatio opkladu na samog sebe. Ne znam koliko igrača bi uradilo tako nešto sa 30 godina".

Bonući je naglasio da su ambicija i glad za uspesima ključni faktori uspeha jednog tima.

"Tokom šest godina pobeđivanja sa Juventusom naučio sam kako se postaje lider, ali u Milanu stojim na vrhovima prstiju", slikovito je objasnio da niko ne može da garantuje kako će se grupa novih igrača uklopiti na terenu.

"Tim će moći da se osloni na moje iskustvo. Saigračima poručujem - ništa nije nemoguće!", rekao je sjajni štoper, koji će u narednom periodu "ratovati" i sa svoja dva sina, navijačima Torina, odnosno Juventusa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC