• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkela najavio smanjivanje broja stranaca u Zvezdi

Autor mondo.rs

"Od sada će dolaske diktirati samo odlasci. Mislim da će do kraja prelaznog roka otići nekoliko stranaca", kaže sportski direktor Crvene zvezde.

 Mrkela najavio smanjivanje broja stranaca u Zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dan uoči početka Superlige za sezonu 2017/18. i utakmice protiv Radničkog iz Niša na stadionu Rajko Mitić (19 časova, TV Arena Sport), Crvena zvezda promovisala je dvojicu novih fudbalera - Nemanju Radonjića i Milana Rodića.

"Mislim da mi neće trebati mnogo vremena da se prilagodim igri jer sam već u trenažnom procesu, odradio sam cele pripreme u Krilima Sovjetov. Gledao sam, naravno, prve četiri Zvezdine utakmice i mislim da je ekipa dobra, da su se dobro postavili, dovedena su kvalitetna pojačanja. Tek smo odigrali četiri utakmice i mislim da će biti još bolje. Znam da su očekivanja od svakog igrača koji dođe u Zvezdu da pokaže maksimum, na to sam spreman. Sa OFK Beogradom sam igrao na Marakani, nije mi strana uzavrela atmosfera i to me samo motiviše.Od trenutnih igrača iz prvog tima Zvezde u Rusiji sam imao prilike da igram jedino protiv Kange, još tada je pokazivao da je veliki talenat i odličan igrač", izjavio je novi levi bek crveno-belih, Milan Rodić.

"Drago mi je da sam došao u najveći klub na Balkanu. Ispunio sam svoj dečački san, i nadam se da ću opravdati očekivanja svih u klubu i navijača. Mislim da nisam sam kriv za sve što mi se dešavalo u karijeri, ali nadam se da sam se vratio i da ću da pokažem svima da više nisam stari Radonjić i da će sve to biti kako treba. Što se tiče moje pozicije, u napadu mogu da igram i levo, i desno, i špica. Najviše mi odgovara pozicija levog krila, ali mogu daigram i špica. Neću imati problema sa fizičkom pripremom, možda sam sada i najspremniji nego što sam ikad bio, mislim da sam na idealnoj kilaži", poručio je Radonjić, svojevremeno jedan od najvećih talenata evropskog fudbala koji je do nedavno bio član Rome, a prošlu sezonu igrao je na pozajmici u Čukaričkom.

Prilikom promocije dvojice fudbalera, Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela potvrdio je angažovanje golmana Milana Borjana, ali i najavio još odlazaka iz kluba.

"Nije dobro to što menjamo veliki broj igrača, ali potrebe su takve. Nijedan igrač nije neplanski doveden. Neki se igrači dovode kao prve opcije a neki kao investicija za budućnost. Način na koji se Zvezda finansira diktira neke stvari. Voleo bih da bude drugačije i lično ću se potruditi da se to i ostvari. Od sada će dolaske diktirati samo odlasci. Do kraja prelaznog roka će nekoliko stranaca otići. Da li ćemo ostati na četiri ili pet, videćemo", rekao je Mrkela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC