• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kovačević "otpisao" Partizan

Funkcioner Olimpijakosa nada se pobedi bez primljenog gola u Beogradu, a plasman u narednu rundu ne dovodi u pitanje.

 Darko Kovačević - olimpijakos će proći Partizan Izvor: MN PRESS

Darko Kovačević u dresu Olimpijakosa je završio impresivnu igračku karijeru, a onda preuzeo ulogu u sportskom sektoru. Od šefa skauting službe postao je savetnik predsednika Vangelisa Marinakisa, grubo rečeno sportski direktor prvaka Grčke.

Olimpijakos je u ponedeljak uveče održao trening na stadionu Partizana pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a Kovačević je srpskim novinarima izneo svoja očekivanja.

"Očekujem tvrdu utakmicu, dobru atmosferu bez incidenata na stadionu i da gledamo lep fudbal. Ko bude bolji neka pobedi. Ja se nadam da će to biti Olimpijakos, pa onda da za nedelju dana to 'overimo' u Atini", rekao je Kovačević portalu "Sportske.net".

Olimpijakos je dugo bio redovan učesnik Lige šampiona, ali je prošle godine u istoj ovoj fazi takmičenja ispao od Hapoela Ber Ševe.

Kovačević poštuje Partizan, ali veruje u trijumf svog kluba, a onda i u pobedu nad "nekim jačim" protivnikom u poslednjem kolu kvalifikacija.


"Partizan je kvalitetna, relativno mlada ekipa, sa dobrim trenerom. Biće teško i ne možemo da mislimo da je unapred gotovo, ali biće posle utakmice u Atini. Ne razmišljamo ni o čemu drugom nego da prođemo dalje i plasiramo se u Ligu šampiona", jasan je Kovačević, nekadašnji centarfor Crvene zvezde, Sosijedada, Juventusa, Lacija i reprezentacije SR Jugoslavije.

Utakmica na stadionu crno-belih igra se u utorak od 20.45.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC