• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo se oglasio

Autor mondo.rs

Prethodnih meseci mnogo se spekulisalo o njegovom odlasku iz Reala, ali Portugalac je ćutao. Sada je rešio da kaže ponešto...

Kristijano Ronaldo ide, ne ide iz Reala, razmišlja... Upravo to su priče kojima su se bavili mediji prethodnih meseci.

Iako je sa Realom osvojio Ligu šampiona i Primeru, mnogi su mislili da će napustiti Madrid. Navodno je razmišljao o tome zbog optužbi španskog tužilaštva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 miliona evra.

Neki klubovi su to pokušali da iskoriste. Mančester junajted želeo je da ga vrati, Pari sen Žermen bio je sreman da odreši "džak", a Portugalac se nije oglašavao.

Ronaldo je konačno progovorio.

"Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osećaj, isti onaj kao kada dobiješ Zlatnu loptu ili druga individualna priznanja. Želim opet to da uradim... Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast", rekao je za "Marku" Ronaldo, koji sa Realom ima ugovor do 2021. godine.

Smatra da će i u novoj sezoni imati žestoku konkurenciju, ali je spreman za borbu i nada se da bi mogao da osvoji i petu Zlatnu loptu.

U protekloj sezoni dobio je tu prestižnu nagradu ispred Lionela Mesija i Antoana Grizmana.

Kladioničari tvrde da je najozbiljniji kandidat da je opet osvoji. Ali sa kim će se takmičiti?

Portugalac kaže sa četvoricom rivala.

"Boriću se sa Mesijem, Nejmarom, Robertom Levandovskim i Gonzalom Iguainom. I ta borba između nas uvek će postojati. Takva borba i takmičenje su zdravi i motivišu me. Zbog njih sam bolji iz godine u godinu. Najbolji se uvek trude da se nadmeću sa najboljima, jer to pomaže da ostanu 'oštri'. Znate i da nikada ne smete da izgubite koncentraciju, jer će vas konkurencija odmah uhvatiti", poručio je Ronaldo, koji bi se u slučaju osvajanja nove Zlatne lopte izjednačio sa rekordom Lionelom Mesijem, jedinim kojima pet takvih priznanja u svojoj kolekciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC