• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Džon Teri nije kriv za incident"

"Sve se dogodilo potpuno suprotno od onoga što je objavila štampa", rekao je povrijeđeni navijač Čelsija, inače zaposlen na Stemford bridžu.

 "Džon Teri nije kriv za incident" Izvor: MONDO

Radnik obezbjeđenja i navijač Čelsija Stiv Rauli, koga je automobilom okrznuo Džon Teri, ne krivi kapitena "plavaca" za incident prilikom koga je stradalo njegovo koljeno.

Rauli, inače zamjenik menadžera obezbjeđenja na Stemford bridžu, demantovao je tvrdnje engleskih medija, koji su objavili da je Teri u društvu supruge Toni svojim Rendž Roverom namjerno udario navijača poslije poraza od Intera u osmini finala Lige šampiona.

"Sve se dogodilo potpuno suprotno od onoga što je objavila štampa. Nije mi slomljena noga već je u pitanju gadna ogrebotina. Džon me nazvao i pitao kako sam, čim je čuo da me zakačio autom. Ni u jednom trenutku nije bilo nikakve zle namjere. Teri nije kriv već je u pitanju bila obična nesreća. Ne bih više komentarisao događaj", rekao je Rauli.

Očevidac incidenta je naglasio da je Rauli pao pod točak, nakon što su ga odgurnuli fotografi i navijači, koji su čekali fudbalere ispred stadiona.



Kapiten Čelsija je osjetio da je "zakačio" radnika obezbjeđenja, ali je vozio jako sporo, pa nije shvatio da je došlo do povrede. Tek nakon što ga je klub obavijestio o svemu, Teri je dobrovoljno otišao u policiju na alko-test, koji je pokazao da nije popio nijednu kap alkohola.

Portparol stamenog štopera Fil Hol rekao je da je Džon u policiji odgovorio na sva pitanja i da je stvar završena.

"Kad smo saznali ime povrijeđene osobe, Džon ju je odmah pozvao, a u četvrtak će i lično otići u bolnicu da se izvini. Jako mu je žao, posebno jer je radnik obezbjeđenja pokušao da mu pomogne",
podvukao je Hol.

(MONDO, foto Daily Mail)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC