• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Kad ne plače Bekam, neću ni ja

Boško Janković baš nema sreće. Dva puta u roku od sedam mjeseci operisao je lijevo koljeno i neće igrati na SP u Južnoj Africi.

 Janković: Kad ne plače Bekam, neću ni ja Izvor: MONDO

Vezista Đenove je povrijedio meniskus na utakmici protiv Intera prije desetak dana, a riječ je o istom koljenu na kome su mu prethodno stradali ligamenti.

"Pomirio sam se sa tim da neću ići na Mundijal. Krivo mi je, ali šta da se radi. Sigurno neću da se ubijem zbog toga. Život ide dalje",
poručio je Janković u razgovoru za "Alo!" iz bolničke sobe u Barseloni gdje je operisan.

"Doktor mi je rekao da mogu da izbjegnem operaciju i da se vrlo brzo vratim na teren. Međutim, u tom slučaju bih rizikovao pogoršanje povrede i pauzu od čak godinu dana. Pošto ni tako ne bih imao vremena za povratak u željenu formu, odlučio sam da se ipak operišem i saniram povredu kako treba".

Janković je ove sezone pauzirao šest mjeseci.

"To mi je bio najteži period u životu. Zato će mi ova pauza lakše pasti, jer već sam navikao da gledam saigrače sa tribina ili putem TV-a. Uostalom, nisam jedini fudbaler koji zbog povrede neće igrati na Svjetskom prvenstvu. Kad nije Dejvid Bekam plakao poslije povrede u posljednjem minutu Milanovog meča sa Kjevom, neću ni ja. Takođe, prošli Mundijal u Njemačkoj je propustio Nemanja Vidić, pa je danas najbolji defanzivac na svijetu".

Ako se uračuna igra za srpsku reprezentaciju protiv Alžira, meč sa Interom na kome je povrijeđen bio mu je treći po povratku na teren.

"Ispostavilo se da sam pogriješio što sam se vraćao na teren. Trebalo je još da pauziram. Ovako, prošao sam kao što bi prošao 'jugo' sa 'ferarijevim' motorom. Period adaptacije je definitivno morao da traje duže",
završio je Boško Janković.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC