• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić ne zamera ekipi, Hasi misli da nije gotovo

Autor mondo.rs

"Imali smo igru i bili agresivni, držali smo loptu", navodi Partizanov trener, ali i žali zbog grešaka koje su njegov tim koštale poraza i, po svemu sudeći, eliminacije iz Lige šampiona.

 Đukić ne zamera ekipi, Hasi misli da nije gotovo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Odigrao je Partizan dobru utakmicu protiv Olimpijakosa, ali i - izgubio. I to prilično ubedljivo, imajući u vidu da grčki predstavnik revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na svom stadionu dočekuje posle 3:1 u Beogradu.

Brzo su gosti poveli, ali je i domaćin posle samo nekoliko minuta stigao do izjednačenja. Uspeo je Partizan potom da uspostavi kontrolu i ima loptu u svom posedu, međutim, i da napravi nove dve greške za, čini se, nedostižnu prednost rivala...

"Šteta zbog primljenih golova. Nemam šta da zamerim ekipi, odigrali su vrhunsku utakmicu, ali greške se u Evropi uvek plaćaju. Imali smo igru i bili agresivni, držali smo loptu i zato ne mogu da zameram igračima. Olimpijakos je tri puta šutno na gol iz naših grešaka...", tužnim glasom konstatovao je trener crno-belih, Miroslav Đukić, pred kamerom RTS i dodao:

"Imamo revanš, biće veoma teško, ali Partizan je u obavezi da proba da uradi nešto u Grčkoj".

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi ne misli da je sve rešeno nakon beogradskih 90 minuta.

"Ja ne mislim da je gotovo, čeka nas teških 90 minuta da odigramo, ali pozitivan je rezultat. Ne treba da zaboravimo da nam je ovo prva takmičarska utakmica od 30. aprila. Imali smo plan pre utakmice i uspeli smo ono što smo hteli i jako je pozitivno što smo dali tri gola", kazao je albanski trener koji je pobedu posvetio legendi kluba Tanasisu Bebisu, legendi kluba koja je preminula pre nekoliko dana.

Izvor: MN PRESS


On je objasnio i šta je to napravilo prevagu između dva sastava.

"Razliku je možda napravljeno to što smo dobro blokirali Partizan, da ne ulaze dva špica, jedan u dubinu. Oteli smo im sredinu terena, nisu mogle lopte tako lako da dolaze do špica i mislim da smo tu dobili utakmicu", objasnio je on i dodao da je prezadovoljan Benom, koji je dao dva gola, dok nije želeo poimence da hvali igrači Partizana za koje je rekao da imaju "mnogo dobrih fudbalera".

Druga utakmica igraće se 2. avgusta u Atini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC