• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurđević: Imamo šanse, ako ovako počnemo u Pireju!

Autor mondo.rs

"Ja se nadam da ćemo ući ponovo isto u utakmicu, bez obzira što igramo tamo bez naših navijača", rekao je Uroš Đurđević posle 1:3 u Humskoj.

 Đurđević o utakmici sa Olimpijakosom Izvor: MN PRESS

Partizan - Olimpijakos 1:3.

Deluje da je ovaj dvomeč u kvalifikacijama za Ligu šampiona rešen već posle beogradskih 90 minuta i da crno-beli, osim čudu, nemaju čemu da se nadaju pred revanš u Pireju.

Ali, tako ne misli i centarfor crno-belih, Uroš Đurđević.

On je u razgovoru s novinarima po izlasku iz svlačionica podno istočne tribine stadiona u Humskoj rekao da je zadovoljan kako je njegov tim večeras otvorio utakmicu i da se nada da postoje šanse za prolaz dalje - ako Partizan i za sedam dana jednako dobro otvori utakmicu.

"Ja se nadam da ćemo ući ponovo isto u utakmicu, bez obzira što igramo tamo bez naših navijača, bez podrške, ali ako uđemo kao danas u utakmicu mislim da imamo šanse", rekao je Đurđević.



Olimpijakos je poveo iz druge šanse na meču, posle već druge greške u odbrani crno-belih, već u 5. minutu, ali je Partizan uspeo brzo da izjednači i popravi atmosferu na stadionu.

Međutim, još dve greške koje su usledile u drugom delu igre, dovele su do toga da izgledi šampiona Srbije za plasman u plej-of fazu kvalifikacija budu drastično smanjene.

"Ne može da nam bude dobro, jer rezultat nije dobar. Izgubili smo 3:1, a jako dobro smo ušli u meč. Pogotovu u prvom poluvremenu. Odlično smo odigrali, ali u Evropi se ne praštaju greške, naročito ne individualne", analizirao je Đurđević i zaključio:

"Šutnuli su tri puta i dali nam tri gola".

Đurđević je rekao da je njegov tim igrao dobro, ali da su greške individualne presudile.

"Mislim da smo jako dobro odigrali današnju utakmicu, imali dosta šansi, napadali smo sve vreme, ali oni su dosta dobra ekipa i znali da iskoriste svaku grešku", izjavio je mladi napadač, koji se prošle nedelje oženio.

Na dodatno pitanje da li je Partizan naivno primio tri gola, odgovorio je kratko:

"Jeste, sigurno. Sva tri gola".

Potom, reportere je zanimala ocena suđenja italijanskog sudije Davidea Mase.

"Pa, dobro, jeste malo seckao igru. Oni su evropske sudije. I da greše, ne greše namerno. Nemam primedbu na suđenje", rekao je Đurđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC