• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Romanov bijes: Ili ste p....ili igrači!

Ruski milijarder, vlasnik Čelsija grmio na igrače poslije eliminacije iz LŠ. "Da li ste dobri igrači ili samo dobro plaćeni igrači?", pitao ih je on.

 Romanov bijes: Ili ste p....ili igrači! Izvor: MONDO

Roman Abramovič je eksplodirao kao vulkan! Eliminacija Čelsija od Intera u osmini finala Lige šampiona, izazvala je bijes gazde londonskog kluba, koji je odmah zakazao "radni sastanak" sa temom: "Kako vas nije sramota!?".

Prema pisanju "Dejli mejla", ruski milijarder je održao dvosatni sastanak sa fudbalerima i članovima stručnog štaba, a jedno od njegovih pitanja ekipi bilo je: "Da li ste dobri igrači ili samo dobro plaćeni igrači?".

Takođe, Abramovič je treneru Karlu Anćelotiju izdao direktivu: Titula u Premijer ligi! Pod obavezno! Ili letiš!

Eliminacija iz Lige šampiona od Intera znači i da se Anćelotiju drma stolica, tako da je i Italijan svjestan da mora da bude prvi na kraju borbe u ligaškom dijelu takmičenja ako želi da nastavi posao na Stamford bridžu.

Prema nekim nezvaničnim informacijama, Abramovič već razmišlja o novom treneru, odnosno o tome ko bi mogao da bude Anćelotijev nasljednik. Ako se to dogodi bio bi to čak sedmi trener u Čelsiju od 2003. godine.

Anćeloti je priznao da je svjestan šta znači poraz od Intera, a prije svega to što ga je "mrski neprijatelj" Žoze Murinjo nadmudrio.

"Ovdje radim već dovoljno dugo da znam kakva su očekivanja. Normalno je da trener dođe pod udar ako izgubi nekoliko utakmica", rekao je Italijan.

Da ironija bude veća, Abramovič je svojevremeno odlučio da po svaku cijenu dovede Anćelotija jer je on sa Milanom dva puta osvajao titulu prvaka Evrope i smatrao je da će to njegovo iskustvo biti dragocjeno i za Čelsi.

Svakako da Rus nije očekivao eliminaciju već u osmini finala.

U svakom slučaju, krugovi bliski ruskom milijarderu tvrde da je već počeo da "odvaja po neku paricu" za ljetošnja pojačanja. Na spisku želja su Fernando Tores (Liverpul), Frank Riberi (Bajern), David Vilja (Valensija), Vesli Snajder (Inter)...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC