• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Tačno je, Lukić mi je prijetio

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, potvrdio je da mu je predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić prijetio i vrijeđao ga.

 Karadžić: Tačno je, Lukić mi je prijetio Izvor: MONDO

Prema riječima Karadžića, Lukić je tom prilikom vulgarnim rječnikom na račun prvog čovjeka Saveza iznio niz uvreda i prijetnji.

"Tačno je da sam 6. marta u poslijepodnevnim satima dobio poziv na svoj telefon sa meni nepoznatog stabilnog broja i da mi je predsjednik Crvene zvezde gospodin Vladan Lukić izrekao niz uvreda i prijetnji, vulgarnim rječnikom i psovkama", navodi se u Karadžićevom saopštenju dostavljenom medijima.

Karadžić je naveo da je ostao zatečen, jer je cijenio Lukića i novu upravu Crvene zvezde i njene rezultate ostvarene u teškim, naslijeđenim uslovima.

"Navodni povod zbog kojeg sam napadnut u telefonskom razgovoru, prema nastupu gospodina Lukića, jeste Zakon o sportu i privatizaciji sportskih klubova, iako mi je kroz obraćanje bilo jasno da optužbe imaju sasvim drugu dimenziju. Između ostalog, Lukić mi je poručio da se ne bavim Crvenom zvezdom i domaćim prvenstvom, nego reprezentacijom", ističe se u saopštenju.

Karadžić je o razgovoru sa Lukićem upoznao Odbor za hitna pitanja, a djelimično i Izvršni odbor FSS.

"Regularnost takmičenja u domaćem fudbalu nije pitanje koje može da mimoiđe najviše organe FSS i nikakve telefonske ili bilo kakve druge prijetnje neće me pokolebati u namjeri da zajedno iskorijenimo neregularnosti na terenu i pritiske po svlačionicama i službenim prostorijama", poručio je Karadžić.

Karadžić, koji je od septembra 2007. do oktobra 2008. bio predsjednik Partizana, naveo je i da nijedan klub, niti pojedinac ne mogu da budu iznad FSS.

Predsjjednik Saveza pozvao je sve učesnike fudbalskih takmičenja i službena lica da obavijeste nadležne organe o eventualnim nepravilnostima na utakmicama u Srbiji.

Nakon 18 odigranih kola, na prvom mjestu u Super ligi nalazi se Crvena zvezda sa 49 bodova, pet više od drugoplasiranog Partizana.

(Beta/MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC