• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Poštovanje, Rad je dobra "ekipica"

Autor mondo.rs

Trener Zvezde osvrnuo se na meč protiv Sparte, ali i istakao da je on arhiviran i da su svi u ekipi fokusirani samo na duel protiv gradskog rivala u Superligi

 Vladan Milojević najava Crvena zvezda - Rad Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda posle odličnog izdanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope okreće se domaćem prvenstvu. U nedelju gostuju ekipi Rada u drugom kolu Superlige Srbije.

"Rad je klub koji gaji filozofiju sa igračima iz omladinske škole. Ipak, tu su i igrači koji imaju iskustvo, jer već nekoliko godina igraju u Superligi. Oni su dobra 'ekipica' u svim linijama, nadahnuta, motivisana, poletna. To je protivnik kog maksimalno poštujemo i tako ćemo se i spremati za utakmicu", rekao je trener crveno-belih Vladan Milojević.

On je naglasio da njegov tim pobedu protiv Sparte mora da ostavi iza sebe i da se u potpunosti koncentriše na predstojeći meč protiv "građevinara".

O KANGI: NE KOMENTARIŠEM POJEDINCE

Vladan Milojević nije želeo da posebno komentariše igru Gelora Kange. Rekao je da su za njega "svi igrači najbolji" "Za mene su svi igrači najbolji i ne mogu da ih delim. Voleo bih da svaki put neko od igrača iskoči u prvi plan... Ovo je kolektivni sport, a ne pojedinačni. Meni je kod igrača prevashodno bitno ponašanje na terenu, ali i u svlačionici. Kada je narušena atmosfera u svlačionici to se odražava na teren i obrnuto. Volim kada igrači igraju jedni za druge na terenu".

"Dobro je za nas da nemamo probleme sa povredama i umorom. Jednostavno, naš je posao takav kakav je. Utakmica protiv Sparte je bila i ostala iza nas. Okrećemo se utakmici protiv Rada".

Ipak, morao je da se osvrne na meč protiv češke ekipe i dobrog utiska koji je ostavio njegov tim.

"Uvek mi je drago kada je publika srećna zbog naše igre. Ja teren doživljavam kao pozornicu, a mi smo scenaristi, reditelji... Fudbal se igra za publiku. Ponosni smo na to kada svi ljudi sa stadiona odu zadovoljni onim što su videli. Mi treniramo, radimo da to tako bude. Ali svakako, moramo da ostanemo na zemlji. To je samo putokaz kojim pravcem treba da idemo. Voleo bih da vidim kontinuitet, a mi ćemo se truditi da bude što više takvih trenutaka", rekao je Milojević.

Trener Zvezde ponovio je da ne sme da se pravi euforija posle pobede nad Spartom.

"U sportu, ali posebno u klubu kao što je Zvezda, nemate vremena da razmišljate i uživate u onome što ste uradili. Možete u tom trenutku posle utakmice, ali već sutradan morate da se okrenete narednom izazovu, morate da se dokazujete, jer će sve ono ranije izgubiti značaj, pogotovo ako ne ponovite rezultat ili igru. Ne želim euforiju, jer ne vidim razlog zašto bi se ona pojavila".

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 časova na Banjici.

PAROVI 2. KOLA

subota

Mačva - Zemun (17.00, Arena sport 1)

Bačka - Voždovac (18.00)

Partizan - Javor (19.00, Arena sport 1)

Borac - Spartak (20.00)

Čukarički - Napredak (20.00)

Radnik - Vojvodina (20.00)

nedelja

Rad - Crvena zvezda (19.00, Arena sport 1)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC