• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludnica pred sudom: Novinari čekali CR7 (FOTO)

Autor mondo.rs

Više od 150 novinara, od kojih su neki čekali i pet sati, pokušalo je da "ulovi" Kristijana Ronalda pred sudom u Madridu, ali bezuspešno

Najbolji fudbaler Reala i sveta Kristijano Ronaldo svedočio je pred sudom u Madridu zbog optužbi da je utajio porez u Španiji za 14,7 miliona evra.

Ročište je bilo zatvoreno za javnost, a kada se posle sat i po vremena završilo, Portugalac je izbegao da odgovara na pitanja čak 150 novinara koji su bili ispred suda.

On je ušao i izašao u zgradu suda u Madridu tajno, na zadnji ulaz.

Mediji u Španiji prenose da su novinari od ranog jutra počeli da pristižu ispred suda u Madridu, kao i da su neki čak pet sati proveli čekajući Ronalda na temperaturi od 32 stepena Celzijusa.

Osim predstavnika sedme sile, pred zgradom suda bio je primetan i veći broj policijaca koji su imali zadatak da spreče bilo kakav incident u gužvi, u slučaju da se fudbaler pojavi pred novinarima.

Prvobitno je bilo planirano da Ronaldo da izjavu i brani svoj stav da se nije bavio ilegalnim radnjama, ali je odustao od toga i pred novinare poslao portparola Injakija Toresa, koji je saopštio da je "sve u redu i da će se uskoro sve znati".

Ronaldova izjava pred sudom uticaće i na to da li će tužioci pokrenuti postupak protiv poznatog fudbalskog menadžera Žorža Mendeša i napadača Monaka Radamela Falkaa.

Ronaldo se tereti da je sakrio prihode od prodaje prava na svoje fotografije na britanskim Devičanskim ostrvima.

Portugalac je zbog zakazanog ročišta pred madridskim sudom propustio pripreme Real Madrida u SAD. On nije igrao mečeve protiv Mančester junajteda, Mančester sitija i Barselone, a propustiće i duel sa Ol-star selekcijom MLS lige koju će u Čikagu predvoditi srpski trener Veljko Paunović, koja je zakazana u noći između srede i četvrtka po srednjeevropskom vremenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC