• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hadžić: Jedan od najljepših trenutaka u životu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Talentovani napadač Sarajeva sinoć je u Zenici postigao prvi gol za seniorsku ekipu, u trijumfu nad Čelikom (2:0) u drugom kolu Premijer lige BiH.

Nedim Hadžić, talentovani napadač Fudbalskog kluba Sarajevo sinoć je u Zenici postigao prvi gol za seniorsku ekipu, u trijumfu nad Čelikom (2:0) u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Presretan sam zbog postignutog gola i to je jedan od najljepših trenutaka u mom životu do sada. Kada mi je Amar Rahmanović gurnuo loptu, pogledao sam prema golu, vidio sam da je golman malo izašao i da ima prostora u daljem uglu gola, gdje sam i šutirao. Neopisiv je osjećaj postići gol za Sarajevo. Zahvalan sam treneru na ukazanoj prilici i uvijek ću davati sve od sebe za ovaj dres", istakao je Hadžić.

O susretu trećeg kola kada će "bordo" tim narednog vikenda ugostiti GOŠK iz Gabele, za oficijelnu internet stranicu FK Sarajevo, rekao je:

"Igramo protiv novajlije u Premijer ligi, ali sigurno ekipe koja posjeduje određeni kvalitet. U ovoj sedmici ćemo se spremiti za tu utakmicu, analizirati njihove prve dvije utakmice u dosadašnjem toku sezone i vjerujem jako dobro pripremljeni ući u taj susret i ostvariti novu pobjedu."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC