• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako bez Defoa? Gdje nam je sad Kin?

Nada fudbalskog kluba Totenhem da će se plasirati u Ligu šampiona sljedeće sezone ugrožena je povredom napadača ekipa Džermejna Defoa.

 Kako bez Defoa? Gdje nam je sad Kin? Izvor: MONDO

Menadžer Totenhema Hari Rednap objavio je da je Defo povrijedio zadnju ložu zbog čega neće igrati "nekoliko nedjelja".

Defo je ove sezone postigao 17 prvenstvenih golova za Totenhem i značajno doprinio trenutnom plasmanu na tabeli Premijer lige na kojoj njegov tim zauzima četvrto mjesto, posljednje koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sljedeće sezone.

Treće mjesto je daleko, ali se za četvrto bore i Liverpul, Mančester Siti i Aston Vila.

Defo je ukupno postigao 23 gola za Totenhem ove sezone.

Rednap na poziciji napadača sada na raspolaganju ima Romana Pavljučenka, Pitera Krauča i Ejdura Gudjonsena, koji je u Londonu na pozajmici iz Monaka. Uprava Totenhema je, sa druge strane, Robija Kina pozajmila Seltiku, a Đovanija Doš Santoša Galatasaraju.

Inače, Rednap je rekao da sigurno neće pustiti fudbalera Robija Kina da i sljedeće godine igra u Seltiku, gdje je Irac prešao zimus, posljednjeg dana prelaznog roka.

On je do sada odigrao osam utakmica za škotski klub i postigao isto toliko golova, a mediji su prenijeli da čelnici kluba vode pregovore sa upravom Totenhema da se napadač Republike Irske zadrži u Glazgovu i naredne sezone.

Menadžer Seltika Toni Maubrej ranije je rekao da bi mogao da zamisli Kina u svom timu i sljedeće sezone, ali njegov kolega iz Totenhema ne želi da pusti 29-godišnjeg napadača.

"Ne vjerujem da ćemo ponovo pustiti Robija. Mnogo novca smo platili za njega, a konačnu odluku donijeće predsjednik kluba. Mislim da niko o tome ne razmišlja. Ne bih želio da se to dogodi", rekao je Rednap.

"Robi je na pozajmici u Seltiku do kraja sezone. Želimo da se vrati u Totenhem i nema šanse da pristanemo na još jedan odlazak", dodao je Rednap.

(Beta/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC