• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Poznajem Vukadinovića, ljubazan čovjek

"Poznajem gospodina Vukadinovića. Vrlo je ljubazan čovjek i ne vidim šta je problem što navija za Partizan, a voli i Metalac", trener Crvene zvezde.

 Pižon: Poznajem Vukadinovića, ljubazan čovjek Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je u petak da ne očekuje probleme na gostovanju Metalcu u subotu, bez obzira na to što je predsjednik kluba iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović i član Upravnog odbora Partizana.

"Poznajem gospodina Vukadinovića, razgovarali smo. Vrlo je ljubazan čovjek i ne vidim šta je problem što navija za Partizan, a voli i Metalac. Rekao mi je da želi da se nadigravamo i vjerujem mu, ne mislim da ima zle namjere. Djelovao je iskreno i nemam razloga za sumnju", rekao je Petrović na konferenciji za novinare.

Vukadinovićeva funkcija u Partizanu, večitom rivalu Zvezde, zasmetala je predsjedniku crveno-bijelih Vladanu Lukiću čiji je sukob sa predsjednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem ovih dan pod velikom pažnjom javnosti.

Stručni štab i igrači Zvezde, međutim, nisu željeli da se priključe raspravi o regularnosti takmičenja u Superligi Srbije i drugim problemima oko kojih se spore Lukić i Karadžić.

"Igrači i stručni štab su upućeni u tematiku, ali zadatak uprave Zvezde je da njima omogući da brinu samo o dešavanjima na terenu", rekao je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Priliku da pokažu da ih posljednja trvenja nisu dekoncentrisala trenutni lideri srpskog prvenstva imaće na utakmici u Kragujevcu od 15 časova kada će pokušati da sačuvaju pet bodova prednosti nad Partizanom.

"Vrlo važna utakmica, ne samo zbog bodova i prvenstva. Jednostavno, ja ne volim da gubim i pokušavam da to osjećanje prenesem i na igrače", istakao je Petrović, koji neće moći da računa na povrijeđenog kapitena Nikolu Lazetića.

"Metalac je organizovana ekipa, koja hoće da se nadigrava. Najveća opasnost nam prijeti od našeg bivšeg igrača Misdongarda Betolingara, koji je izvanredan", ocijenio je Petrović.

Slično mišljenje iznio je i vezista Zvezde Vladimir Bogdanović.

"Očekuje nas teška utakmica. Metalac je neugodan kao domaćin, što je dokazao i pobjedom nad Vojvodinom (u 17. kolu). Vjerujem da će igrati zatvorenije, a priliku tražiti u kontrama", rekao je Bogdanović, čiji će tim u Kragujevcu imati podršku barem 1.300 navijača koliko je do sada kupilo ulaznice na blagajni kluba.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC