• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real u penal lutriji savladao zvezde MLS (VIDEO)

Autor mondo.rs

Šampion Evrope slavio je sa bele tačke u poslednjem meču na američkoj turneji protiv najboljeg tima tamošnjeg prvenstva koji je predvodio Veljko Paunović. Heroj meča Zidanov sin

Real Madrid okončao je američku turneju pobedom. "Kraljevi" nisu blistali, ali su slavili na meču protiv zvezda MLS odigranom u Čikagu i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, ukupnim rezultatom 5:3.

U regularnom delu meča bilo je 1:1.

Real, koji je nastupao bez najboljeg igrača Kristijana Ronalda, poveo je u 59. minutu golom mladog Borhe Majorala, a "sve zvezde" Veljka Paunovića izjednačile su golom Doma Dvajera, koji se odlično snašao posle kornera u 86. minutu.

Mnogobrojna publika u Čikagu potom je gledala jedanaesterce. Igrači iz MLS nisu bili precizni. Prvi izvođač bio je strelac Dvajer, ali je sin Zinedina Zidana Luka maestralno zaustavio nejaki šut i postao heroj. Odmah u drugoj seriji omašio je i Dos Santos, odnodno pogodio je prečku.

Na drugoj strani Realove penaldžije bile su sigurne. Redom su pogađali Benzema, Bejl, Kovačić i Marselo.

usa
Izvor: YouTube

Zinedin Zidan na duelu u Čikagu oslonio se na oprobani kadar, mahom u drugom poluvremenu, dok je pružio šansu i mladim igračima, uključujući i 20-godišnjeg Majorala, mladog reprezentativca Španije koji je pre odlaska na pozajmicu u Volfsburg prošle sezone upisao pet nastupa za Real.

Na drugoj strani igrale su zvezde koje su ostavile dubok trag u evropskom fudbalu poput Kake, Bastijana Švajnštajgera, Sebastijana Đovinka, Davida Vilje, golmana Tima Hauarda, a meču je prisustvovao i Raul Gonzales, dugogodišnji kapiten Reala, koji živi u SAD.

U ekipi domaćih priliku da zaigra dobio je i srpski igrač, koji ima mađarski pasoš, Nemanja Nikolić. On je ušao na teren na početku drugog poluvremena umesto Sebastijana Đovinka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC