• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Nije smak svijeta...

Trener Zvezde: "Nije sramota izgubiti i ovo nije smak svijeta". Trener Metalca: "Pobijedili smo giganta, ali je cilj i dalje opstanak".

 Pižon: Nije smak svijeta... Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde drugi put u sezoni su poraženi i sada su opet sami sebe doveli u poziciju da do kraja strijepe da li će zadržati prvo mjesto u Superligi Srbije. Istopila se prednost od pet bodova.

Metalac je zasluženo savladao Zvezdu 2:1 u uzbudljivom meču u Kragujevcu, a trener crveno-bijelih Vladimir Petrović Pižon mirno je primio poraz.

"Nije smak svijeta. Prvenstvo je dugo i biće tu još poraza i pobjeda. Ima još da se igra, prvenstvo je dugo, nije sramota izgubiti. Porazi su sastavni dio fudbala...Bila je jako interesantna utakmica. Nismo uspjeli da riješimo njihovu igru u odbrani, a pošto nam bod ništa nije značio poslije smo se mnogo otvorili što je domaćin iskoristio", rekao je trener Zvezde.

Metalac je jedina ekipa sa sva četiri trijumfa u nastavku sezone. Tim koji dolazi iz Gornjeg Milanovca, a utakmice kao domaćin igra u Kragujevcu pravi je hit proljeća.

Poslije Vojvodine (3:1), pala je i Zvezda.

Trener Metalca Nenad Milovanović bio je presrećan poslije pobede nad, kako je rekao, "gigantom", ali je ostao pri stavu da je prioritet njegove ekipe i dalje borba za opstanak.

"Dok ne prođemo kotu od 35 bodova nismo sigurni. U našem prvenstvu stvari brzo mogu da se okrenu", rekao je Milovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC