• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maldini umesto u penziju ide u Njukasl

Veteran Paolo Maldini najavio je da bi na kraju sezone mogao otići sa "San Sira", ali ne u penziju kako se očekivalo - već u engleski Njukasl!

 Maldini umesto u penziju ide u Njukasl Izvor: MONDO

"Istina je da sam u kontaktu sa Njukaslom. Poslali su mi interesantnu ponudu i ne želim je odmah odbaciti", rekao je Maldini (39).

"Uvek sam žalio, jer nikada nisam imao prilike da zaigram u inostranstvu. Sada sam konačno dobio veliku priliku da zaigram u Premijer ligi i to za jedan vrlo moćan klub", dodao je Maldini.

Već nekoliko sezona govori se o njegovom odlasku u fudbalsku penziju, ali Maldini je nedavno izjavio da se oseća vrlo dobro i da namerava da igra još najmanje jednu sezonu.

Nakon poraza od Atalante prošlog vikenda, tenzije na "San Siru" su dostigle vrhunac, a veteranu Maldiniju navodno je saopšteno da "rosoneri" ne računaju na njega u sledećoj sezoni, bez obzira ko bude na klupi Milana.

Čelnici Milana ozbiljno razmišljaju o potpunoj rekonstrukciji i podmlađivanju ekipe u šta im se ne uklapa vremešni Maldini, pa bi najviše voleli da on okači kopačke o klin.

On izgleda da ima drugačije planove. Menadžer Njukasla Kevin Kigen, vidi Maldinija kao idealno pojačanje, jer bi njegovo iskustvo, prema Kigenovim rečima, pomoglo "svrakama" da se vrate u vrh engleskog fudbala.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC