• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glupost Džondža Šelvija uništila Njukasl

Autor mondo.rs

"Svrake" poražene kod kuće od Totenhema 0:2, u prvom kolu nove sezone Premijer lige. Pri rezultatu 0:0 fudbaler Njukasla dobio crveni karton jer je udario protivnika.

Njukasl je u prvoj utakmici po povartku u Premijer ligu doživeo poraz. Totenhem je i ove sezone najavio napad na titulu, a bolji početak od 2:0 u gostima Maurisio Poketino nije mogao da zamisli.

"Pevci" su tako sačuvali neverovatan skor koji imaju od početka sezone 2015/16, a on iznosi 13-0-0 i gol razliku 36:5 - protiv ekipa koje su te sezone ušle iz Čempionšipa.

Prepun Sent Džejms Park mogao je da vidi borbene "svrake", kojima je krila slomio Džondžo Šelvi!

Fudbaler koji je prošao kroz sve selekcije engleske reprezentacije prošle sezone kažnjen je pet utakmica suspenzije morao je da plati 100.000 funti zbog rasističkih uvreda na račun marokanskog fudbalera iz redova Vulverhemptona, Romana Saiša.

Brujalo je Ostrvo o ovom incidentu krajem 2016, a još više će posle meča sa Totenhemom!

Šelvi je ničim izazvan u 48. minutu, pri rezultatu 0:0, nagazio Bamidelea Alija, sina Nigerijca i Britanke. Mislio je da će njegov nesportski gest ostati skriven, ali je iskusni Andre Mariner sve video i igraču Njukasla pokazao direktan crveni karton.

Koliko je otežao svojoj ekipi ubrzo se videlo...

Upravo je Ali u 61. minutu, posle sjajnog centaršuta Kristijana Eriksena, "zaplivao" i doveo ekipu iz Londona do prednosti.

Danac je u 70. upisao još jednu asistenciju, ali je drugi gol Totenhema plod fenomenalne akcije i sigurne realizacije Bena Dejvisa.




Koliko je Eriksen bio raspoložen za igru vidi se i po ovom driblingu.




Rafael Benitez nije pružio šansu Aleksandru Mitroviću. Srpski reprezentativac je ceo meč presedio na klupi, iako je Španac izvršio sve tri izmene.

Sjajna uvertira za prvi derbi koji "pevce" očekuje već narednog vikenda kod kuće sa Čelsijem. Njukasl će u goste Hadersfildu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC