• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potop Barse, Ronaldo šou!

Autor mondo.rs

Real Madrid pobedio na Kamp Nou Barselonu 3:1 (0:0) i stekao lepu prednos pred drugu utakmicu Superkupa Španije. Rezervista Ronaldo postigao gol i ekspresno dobio dva žuta kartona.

Utakmica za uživanje!

Ali, tek pošto su nam Barselona i Real Madrid priredili jedno od dosadnijih poluvremena u poslednje vreme.

Sve što su asovi dva fudbalska giganta propustili da pokažu u prvom poluvremenu, nadoknadili su u fenomenalnih drugih 45. minuta. Bilo je svega: tri gola, penal, crveni karton, velemajstorski potezi...

Nije izostalo ni simuliranje, s tim što je Barselona posle, u najmanju ruku, čudnog pada Luisa Suareza nagrađena penalom i izjednačujućim golom Lionela Mesija u 76. minutu, Real je za Ronaldovo kažnjen crvenim kartonom u 82. minutu.

Ali...

Iako je Kristijano Ronaldo ušao tek u 58. minutu umesto Karima Benzeme, uspeo je da dolije mnogo ulja na vatru i da uveliča pobedu šampiona Španije i Evrope.

Barselona - Real Madird 3:1 (0:0)!

Ronaldo
Izvor: YouTube


Prvo je, plasiravši loptu u rašnje iskosa sa leve strane, uspešno završio kontru "kraljevskog kluba" u 80. minutu. Fenomenalan udarac vratio je prednost na stranu Reala, koju je prvi put na utakmici autoglom obezbedio Đerar Pike posle pet minuta igre u nastavku.

Skinuo je Ronaldo dres i Kataloncima pokazao svoje mišiće!?

Zbog takvog slavlja dobio je prvi žuti karton, a minut kasnije i drugi, jer je pao kao pokošen posle duela sa Umtitijem. Nije bio penal, ali ni mnogo povoda za karton, jer je remplovanje, ipak, postojalo.


Barselona je sve vreme napadala, Mesi činio čuda, ali je Real bio taj koji je postizao golove. Umesto preokreta, kojem se nadala domaća publika posle izjednačenja, Real je Barsi revanš u Madridu pretvorio u "nemoguću misiju".

Još jedna kontra i još bolji gol od Ronaldovog!

Ovaj put, u 90. minutu čaroliju je prosuo Marko Asensio. Mladić koji je upravo iz Barselone, ali Espanjola stigao do Reala, nije kao svoj saigrač "zalomio" ka sredini, već je podigao glavu, video gde kod bliže stative ima najviše prostora između nje i Ter Štegena i "topovsko đule" milimetarski precizno ispalio pravo na to mesto.

3:1!


Barselona će u revanšu za nedelju dana MORATI da postigne TRI gola, ako želi da osvoji pehar namenjen pobedniku Superkupa Španije.

U suprotnom, Zinedin Zidan i Real za samo nekoliko dana proslaviće osvajanje drugog trofeja u avgustu, jer su u nedelji za nama trijumfovali u Skoplju u Superkupu Evrope protiv Mančester junajteda.

Barsi će posao biti olakšan zbog izostanka Kristijana Ronalda, koji je po dobijanju drugog žutog kartona čak i odgurnuo glavnog arbitra. Ipak, u ekipu Reala se vraća Luka Modrić.

Jutro je bilo sjajno, valjda nas čeka i takav dan u Španiji ove sezone. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC