• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krivokuća: Pižon je trebalo sam da ode

"Meni je u startu bilo sve jasno, ali ne znam kako je Pižon izdržao sve pritiske ", rekao je bivši direktor Omladinske škole crveno-bijelih.

 Krivokuća: Pižon je trebalo sam da ode Izvor: MONDO

Promjena na kormilu prvog tima, praktično je ostavila Crvenu zvezdu bez direktora Omladinske škole.

Iako je u saopštenju Upravnog odbora rečeno da će novi šef struke nastaviti da obavlja svoj dosadašnji posao, jasno je da jedan čovjek fizički nije u stanju da brine o seniorima, omladincima, kadetima, pjetlićima...

Petar Krivokuća, koji je vodio Omladinsku školu crveno-bijelih prije Ratka Dostanića, izjavio je da mu je odmah bilo jasno zašto je u decembru morao da ode.

"Meni je u startu bilo sve jasno, ali ne znam kako je Pižon (Vladimir Petrović) izdržao sve pritiske i šta mu je rađeno. Ja bih se na njegovom mjestu povukao odavno. Ovako je odbačen kao papirna maramica", rekao je Krivokuća "Sportskom žurnalu".

"Ja sam se odmah oglasio i objasnio šta je pozadina moje smjene. Da je Dostanić doveden da jednog dana naslijedi Pižona. Tada nisu uspjeli da ga smijene, da jesu, mene ne bi dirali. Ovo je bila neminovnost. Znao sam da će poslije prve utakmice koju izgubi dobiti otkaz", ispričao je defanzivac crveno-bijelih sa kraja 60-ih i početka 70-ih prošlog vijeka.

Krivokuća je ocijenio da nije dobro što se predsjednik kluba Vladan Lukić javno uhvatio u koštac sa prvim čovjekom FSS Tomislavom Karadžićem.

"Iako ne vjerujem da će se Karadžić sada svetiti, bilo je besmisleno ulaziti u sukob sa njim, imajući u vidu kakve su mu mogućnosti i da drži sve konce u rukama. Pogotovo u situaciji kada je Zvezda prva na tabeli. To je poput samoubistva".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC