• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jevtić: Metalac zaboraviti, idemo ka tituli

Fudbaleri Zvezde nemaju više pravo na kiks ako misle da ostanu u trci za titulom. Napadač Jevtić kaže da će crveno-bijeli opet pobjeđivati.

 Jevtić: Metalac zaboraviti, idemo ka tituli Izvor: MONDO

Preko noći se promijenilo raspoloženje u Crvenoj zvezdi. Do subote mirno i optimistički, poslije poraza od Metalca (1:2), smenjivanje trenera Vladimira Petrovića-Pižona i pomalo smrknuta lica.

Aleksandar Jevtić, jedini napadač crveno-bijelih koji je u prva četiri kola nastavka sezone postigao gol (sve ostalo dali defanzivci Nikola Ignjatijević - dva, Milan Vilotić i Pavle Ninkov po jedan i vezista Vladimir Bogdanović iz penala), kaže da poraz od Metalca što pre mora biti zaboravljen i da vjeruje da će Zvezda opet pobjeđivati i ići ka tituli.

"Niko nije očekivao poraz od Metalca, malo smo slabije ušli u taj meč u Kragujevcu. Moramo što prije da prebolimo neuspjeh, već u srijedu nas očekuje duel protiv Smedereva, a u subotu derbi sa Vojvodinom. Vjerujem da ćemo uspjeti da se izdignemo poslije ovog poraza i da idemo ka tituli", rekao je Jevtić.

Prvotimce Zvezde vijest o smjenjivanju Petrovića zatekla je na jutarnjem treningu u nedelju.

"Bili smo iznenađeni, ali šta da se radi, takav je život trenera i Zvezda, kao veliki klub, ne trpi neuspjeh i pretpostavljam da je to razlog smjenjivanja Petrovića", rekao je Jevtić, strijelac pobjedonosnog gola za Zvezdu protiv Napretka (2:1) u prethodnom, 18. kolu JSL.

Petrovića je na mjestu trenera naslijedio Ratko Dostanić, koji će možda dati veću šansu Jevtiću, pogotovo zbog slabije forme Dejana Lekića (još nije dao gol ovog proljeća).

"To je pitanje za šefa struke, ja ću nastaviti da radim kao i do sada, a trener odlučuje", prokomentarisao je Aleksandar Jevtić.

Partizan je Zvezdi sada prišao na samo dva boda i opet sve drži u svojim rukama. "Vječiti" nemaju pravo na kiks. To je veliki pritisak za igrače o čemu Jevtić kaže:

"Svaka utakmica, ma svaki dan je pritisak u Zvezdi. Mi igrači i stručni štab moramo da naučimo da se sa tim nosimo i idemo iz utakmice do utakmice i redamo pobjede do titule".
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC