• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira: Ne smijemo da prokockamo šansu

Crno-bijelima je sinulo sunce i zgrijalo srca, jer su sada na "samo minus dva".

 Moreira: Ne smijemo da prokockamo šansu Izvor: MONDO

Kiks Crvene zvezde u Kragujevcu (izgubila od Metalca 1:2) anulirao je prethodni kiks Partizana protiv Javora (0:0).

Međutim, aktuelni šampion već u srijedu ima težak ispit - gostuje Vojvodini. Kako bi i dalje držao sudbinu u svojim rukama, nema izbora, mora da pobijedi u Novom Sadu.

"Mečevi protiv Vojvodine su uvijek bili teški za nas, barem otkad sam ja u Partizanu, pogotovo u Novom Sadu. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro i osvojimo tri boda, jer ovu priliku koja nam se sada ukazala poslije poraza rivala u Kragujevcu, ne bismo smjeli da prokockamo. Sigurno je samo da će naši navijači opet ispuniti tribinu stadiona u Novom Sadu i dati nam veliku podršku, zato ne smijemo da ih iznevjerimo", počeo je priču Moreira za klupski sajt.

Poput ostalih u Humskoj 1, i "crno-bijela desetka" uvjerava da šampion ima najbolji tim u zemlji i da će to materijalizovati osvajanjem još jedne titule.

"Vjerujemo u svoje snage i kvalitet, jer imao najbolji i najiskusniji tim u ligi, ali smo svjesni da neće biti lako po treći put biti prvi na cilju. Međutim, ovakvu šansu ne smijemo da propustimo, posebno što se derbi igra kod nas i tada bismo mogli da napravimo odlučujući korak ka tituli. Do tada, treba samo da mislimo na nas i naše protivnike, da skupimo što više bodova, a da konkurenta iz Ljutice Bogdana istisnemo iz naše svijesti".

Partizan ne stvara mnogo šansi... Naprotiv. Međutim, u subotu su protiv Čukaričkog njegovi igrači pokazali visok stepen efikasnosti, skoro sve prilike pretvorili su u pogotke.

"Najbolje je u fudbalu kad se spoje dobra igra i što više lopti u mreži protivnika iz što manje šansi, a baš smo to izveli protiv Čukaričkog. Treba samo da nastavimo u sličnom ritmu".

U duelu sa "brđanima" prvi put su zajedno igrali Moreira i Saša Ilić. Trener Goran Stevanović smatra da je to bio pravi trenutak da upari dvojicu kreativaca, a ispred njih je bio samo Kleo.

Doduše, kada je u drugom poluvremenu na teren ušao i Lamin Dijara, nekoliko minuta su četvorica ofanzivnih igrača bili istovremeno u timu.

To se sigurno neće desiti na početku meča protiv Vojvodine.

"Uvijek sam govorio da volim da igram sa svima u klubu, a posebno sa majstorom kao što je Saša, ali neka o tome ocjenu daju navijači. Nikad nisam razmišljao o tome da li Ilić i ja možemo zajedno. Mislim da je to više bila tema na kojoj su novinari insistirali. Mi se ovdje time nismo ni bavili", zaključio je Moreira.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC