• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Baloteli obukao Milanov dres...

Nema kraja drskostima od strane Marija Balotelija... Bar, iz ugla jednog navijača Intera, kluba za koji mladi fudbaler nastupa i kojeg bi trebalo, bar da poštuje.

 Mario Baloteli obukao Milanov dres... Izvor: MONDO

Poslije priznanja da navija za najvećeg Interovog rivala, Milan, a potom i dolaska na utakmicu Milan - Mančester junajted (2:3), drčni Baloteli otišao je korak dalje i u "top šou" emisiji italijanske televizije "Striscia La Notizia" obukao je crno-crveni dres Milana.

Tačnije, Baloteli nije imao hrabrosti da ga obuče dok je kamera bila na "on", već je to uradio kada je snimanje navodno bilo završeno, ali nije znao da mu italijanski novinari spremaju zvrčku i da ga iza leđa, preko ogledala, snimaju skrivenom kamerom.

Baloteli je tada obukao dres Milana i navodno novinaru rekao: "Lijepo mi stoji..."

Snimak pogledajte na našem web.portalu www.mondo.rs

U toku emisije, fudbaler neobuzdanog temperamenta, koji je u ozbiljnoj svađi sa trenerom Intera Žozeom Murinjom, nije propustio priliku da se Portugalcu osveti zbog toga što ga nije poveo u London na revanš meč sa Čelsijem u Ligi šampiona.

Bez Balotelija, Inter je i taj duel dobio (1:0), kao i onaj u Milanu (2:1), tako da se plasirao u četvrtfinale LŠ. Poslije toga, mediji su najveći "kredit" dali upravo Murinju, na sjajno postavljenoj taktici.

"Tim je pobijedio na Stamford Bridžu, ne Žoze Murinjo", kao iz topa je odgovorio Baloteli, koji će na kraju sezone vjerovatno otići iz kluba, jer više ni predsjednik Masimo Morati ne može da mu "drži leđa" dok ovaj pravi gluposti u javnosti.

"Čija je to bila pobjeda?", pitao je još jednom Baloteli.

Na pitanje zbog čega ne igra, rekao je:

"Zašto ne igram? Nema svrhe pitati mene, morate da postavite to pitanje onima gore. Ne znam, možda su ostali igrači (Intera) jači od mene", prokomentarisao je Baloteli, koji je rođen 12. avgusta 1990. godine na Siciliji, od roditelja emigranata iz Gane, koji su ga kasnije dali hraniteljskoj porodici, čije prezime i nosi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC