• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borba bez garda u Doboj-Kaknju

Autor mondo.ba

U Doboju kod Kaknja Mladost će ugostiti bijeljinski Radnik, a biće to duel dvije ekipe koje su odlično otvorile prvenstvo i trenutno zauzimaju treću i četvrtu poziciju na tabeli.

 Mladost Radnik 6. kolo Premijer lige BiH najava Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac - Sarajevo i Željezničar - Široki Brijeg, po imenima, najzvučniji su parovi 6. kola Premijer lige BiH, ali prema stanju na tabeli epitet derbija nosi i duel Mladosti i Radnika, koji su nakon pet odigranih kola najprijatnija iznenađenja prvenstva i trenutno zauzimaju treću, odnosno četvrtu poziciju na premijerligaškoj tabeli.

Obje ekipe do sada su zabilježile po tri pobjede, te jedan poraz i remi, tako da mogu biti izuzetno zadovoljne startom sezone.

Upravo će ova dva rivala odmjeriti snage u šestom kolu, a meč je na programu u Doboj-Kaknju u subotu od 17 časova.

Mladost susret sa Bijeljincima dočekuje oslabljena, s obzirom da su suspendovana dva defanzivca, Bojan Regoje i Abdel Metalsi.

"Radnik je, kao i mi, dobro otvorio sezonu. Kartoni nam kroje sastav, ali mislim da će igrači koji budu konkurisali dobro odraditi svoj posao. Uigravamo nekoliko varijanti, kako bi to u subotu izgledalo kako treba. Daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat", istakao je trener Mladosti Edis Mulalić.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Bijeljinci su takođe od mogućih 15 osvojili 10 bodova, tako da na ovo gostovanje odlaze bez rezultatskog imperativa i pritiska.

"Iskreno, radujem se ovom susretu. Mladost je dobro ušla u prvenstvo i takve ekipe nas motivišu. Nadam se da u Doboj-Kaknju možemo doći do bodova", poručio je šef stručnog štaba Radnika Mladen Žižović.

Meč će suditi Emir Spahalić iz Mostara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC