• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borba za bijeg sa dna

Autor mondo.ba

Banjalučki Željezničar i Sloga iz Doboja večeras od 18:30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci zatvaraju treće kolo Prve lige Republike Srpske.

Debitant u prvoligaškom društvu, banjalučki Željezničar i Sloga iz Doboja u prva dva kola Prve lige Republike Srpske nisu osvojili niti bod, pa će u međusobnom susretu pokušati prekinuti negativnu seriju i upisati prve ovosezonske bodove.

Banjalučka ekipa derbi začelja dočekuje bez Jovana Vladimira Pavlovića, koji će meč propustiti zbog crvenog kartona koji je dobio protiv Slavije.

"Poslije dva poraza, naravno da očekujemo da konačno zabilježimo pobjedu i u ovom meču na domaćem terenu pobjeda se nameće kao imperativ. Nismo ušli u šampionat onako kako smo očekivali i svakako da u nas iznenadili rezultati u prva dva kola. Pred utakmicu protiv Soge maksimalno smo spremni, nema povrijeđenih igrača, a nećemo moći da računamo samo na Pavlovića koji je u prošloj utakmici dobio crveni karton. Dobro smo proučili i analizirali igru Sloge i znamo na koji će način igrati protiv nas i odakle bi nam mogla pretiti opasnost. Međutim, mi moramo mnogo više obratiti pažnju na svoju igru. Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh i mislim da je došlo vrijeme da upišemo tri boda", poručio je trener "plavih" Branislav Krunić.

U prvih pet odigranih susreta ovog kola, niti jedna domaća ekipa nije uspjela da slavi. Marko Petković nada se da bi Željezničar mogao da sačuva čast domaćina.

"Mislim da bismo konačno trebali pobijediti, posebno zbog činjenice što igramo na domaćem terenu. Imamo dva poraza, nakon kojih više nemamo mjesta za grešku i moramo učiniti sve da dođemo do tri boda. Pripremili smo se dobro za Slogu, dobro smo radili tokom cijele sedmice. Jača strana njihovog tima je odbrana, oni će sigurno u Banjaluci pokušati da se brane, a mi smo spremali taktiku i način igre kako bismo što prije probili taj njihov 'bunker' ispred gola. Mislim da bi tri boda trebalo da ostanu u Banjaluci", rekao je Petković.

Duel Željezničara i Sloge na programu je večeras od 18:30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC