• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Moramo poraditi na realizaciji

Autor mondo.ba

Fudbaleri Željezničar Sport tima upisali su prvu pobjedu u Prvoj ligi Republike Srpske, a Banjalučani su u utakmici 3. kola na Gradskom stadionu u Banjaluci bili bolji od Sloge iz Doboja pobijedivši je sa 2:0.

Ekipa iz Doboja je nakon tri odigrana kola i dalje bez bodova i postignutog gola, dok su izabranici Branislava Krunića osvojili istorijska tri boda Prvoj ligi Republike Srpske.

ŽELJEZNIČAR SPORT TIM – SLOGA DOBOJ 2:0 (1:0)
/Marković 32, Bosančić 75/

Željezničar je zaprijetio već u sedmom minutu kada je nakon centaršuta Krunića centrirao Marković, ali je golman Sloge Matović bio na mjestu. Samo tri minute kasnije Marković je grudima spustio loptu za Bosančića koji šutira sa oko 12 metara, međutim, Matović je ponovo siguran. U 20 minutu domaći su ponovo u šansi, Šatara prvo pogađa prečku, a odbijenu loptu glavom šalje pored gola. Isti igrač još jednom je bio neprecizan u 27. minutu.

Nakon velike dominacije, domaći su poveli u 32. minutu, a kada je nakon dobre akcije loptu sa desne strane ubacio Bosančić, a Bojanu Markoviću nije bilo teško da je ubaci u mrežu.

SINIŠA ŠATARA, FUDBALER KOJI JE U 37 MINUTU ZBOG POVREDE NAPUSTIO TEREN HOSPITALIZOVAN JE ZBOG NAPUKNUĆA NOSA, A NAKON UKAZANE POMOĆI OSJEĆA SE DOBRO.

I u nastavku utakmice Željezničar sport tim bio je mnogo bolji rival na terenu, a šanse su propustitli Krunić, Jokavnović, Marković i Kuzmanović. Ipak dominacija domaćina se isplatila u 76. Minutu kada je prvo šutirao Kuzmanović, lopta se odbila do Bosančića koji je sa oko 14 metara šutirao i postavio konačnih 2:0.

Gradski stadion u Banjaluci.

Gledalaca 500.

Sudija: Dražen Marić (Bijeljina).

Žuti kartoni. Ostojić, Čolić, Petković (Željezničar sport tim), Pljevaljčić, Ristić, Radovanović, Gavrić (Sloga).

Sastavi:

ŽELJEZNIČAR SPORT TIM: Kukrika, Čolić, Šaula, Šatara (od 37. Minuta Jokanović), Bosančić, Marković, Krunić, malić, Petrković, Ostojić, Kuzmanović.

SLOGA: Matović, Janković, Lazić (od 66. Fočić), J. Lukić, Gavrić, B. Lukić, Blagojević, Pljevaljčić (od 80. Hadžimujić), Aličić (od 52. Miljić), Radovanović, Ristić.

Nakon utakmice trener Željezničara Branislav Krunić je bio zadovoljan osvojenim bodovima u veoma teškom meču.

"Bila je ovo dosta teška utakmica i najbitnije je da smo pobijedili i osvojili prva tri boda. Mi smo u ovaj meč ušli nakon dva poraza što je svakako ostavilo trag na ekipi koja je bila u grču. Bili smo pod imperativom pobjede i zaista nam je trebalo mnogo šansi da postignemo gol. Kasnije smo se mnogo mučili da potvrdimo pobjedu, uspjeli smo tek 15 minuta prije kraja. Nakon ovog meča mogu biti zadovoljan prije svega sa tri boda, što se tiče igre ona nije bila na najvišem nivou, a ono na čemu poramo raditi u budućnosti jeste realizacija jer nam je zaista mnogo šansi trebalo da postignemo dva gola", rekao je Krunić.

Trenera gostiju iz Doboja Vedrana Softića najviše brine efikasnost njegove ekipe koja se nije radovala pogotku u tri posljednja meča.

"Prije svega želim da čestitam domaćinu na gostoprimstvu i moram reći da je pobjeda Željezničara potpuno zaslužena. Ovo je treći poraz u nizu ali još više boli činjenica da nismo postigli gol u ta tri meča i pred nama je jedan, sasvim siguran, izuzetno težak period", rekao je Softić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC