• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Ostvario mi se dječački san

Autor Anadolija

Deni Milošević je jedan od igrača koji je nakon nastupa za U21 selekciju BiH dobio priliku i da zaigra za seniorski tim

  Poziv u A fudbalsku reprezentaciju BiH je ostvarenje dječačkog sna, izjavio je danas u Nikoziji bh. reprezentativac Deni Milošević.

Deni Milošević je jedan od igrača koji je nakon nastupa za U21 selekciju BiH dobio priliku i da zaigra za seniorski tim, objavljeno je na zvaničnoj stranici Nogometnog/Fudbalskog savzeza BiH.

Prve utiske i emocije Milošević je opisao kao izuzetno lijepe.

"Velika je čast za mene biti ovdje jer je to bio moj dječački san. Jako sam sretan, ispunila se moja velika želja kao uostalom i svakog mladog igrača koji sanja da igra za A tim svoje zemlje. Mogu reći da ću se truditi da opravdam ovaj poziv selektora i ukazano povjerenje”, kazao je Milošević i dodao:

"Lijepo su me prihvatili svi igrači i ne osjećam da sam tek prvi put na okupljanju posebno što je i Riad (Bajić) tu. Mi smo zajedno bili i u mladoj reprezentaciji , onda i u Konyasporu, živjeli skupa, tako da njega doživljavam ne samo kao prijatelja već kao brata. Mada moram istaći da su svi momci odlični, atmosfera je pozitivna tako da je onda sve lako. Već sam zadovoljan što sam u ekipi a ako mogu zabilježiti i neki nastup u predstojećim susretima to bi bilo super. Ja sam već ostvario svoj dječački san a na meni je da se još više trudim da dokažem da mi je mjesto među ovim momcima”.

Na kraju je poželo sreću i dobru igru svojim saigračima iz U 21 reperezentacije koji se u Zenici spremaju za susret sa Rumunijom u okviru kvalifikacija za EP.

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine obavili su sinoć u Nikoziji prvi trening uoči utakmice koju će igrati za tri dana sa Kiprom.

Izabranici selektora Mehmeda Baždarevića radili su na pomoćnom terenu stadiona GSP Arena, na čijem će glavnom igralištu u četvrtak, 31. augusta, odmjeriti snage sa Kipranima.

Utakmica sedmog kola grupe ”H” kvalifikacija za SP Kipar – BiH igra se u četvrtak na stadionu GSP Arena u Nikoziji od 20.45 sati po srednjeevropskom vremenu, odnosno od 21.45 po lokalnom vremenu.

Poslije šest odigranih kola u grupi ”H” prva je Belgija sa 16 bodova, četiri više od Grčke i pet u odnosnu na BiH. Kipar je sakupio sedam, Estonija četiri boda. Gibraltar, sa kojim će se državni bh. tim sastati 3. septembra u portugalskom Faru, bez osvojenih je bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC