• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki OBRT: Čelsi registrovao Dijega Kostu

Autor mondo.rs

Taktička varka ili potpuna promena situacije?!

Iako je od kraja prošle sezone van ekipe i iako je celog leta u rodnom gradu Lagarto u Brazilu, Dijego Kosta bi ipak mogao opet da postane član Čelsijeve ekipe!?

Sudeći prema informacijama iz Engleske, šampion Premijer lige doneo je potpuno neočekivanu odluku i registrivao španskog napadača za Premijer ligu!

"Dejli mejl" piše da je Dijego Kosta imenovan u sastav za ligaške utakmice, iako Kosta odbija da se vrati na treninge u London. Fudbaler je prethodnih nedelja i lično govorio o tome da je njegov odnos sa menadžerom Antonijom Konteom potpuno narušen i da želi da se vrati u Atletiko Madrid.

Međutim, prelazni rok se bliži kraju, a Kosta je i dalje fudbaler Čelsija. Atletiko zbog zvanične zabrane ne može da registruje nove igrače do januara i zato bi centarfor "plavaca" tek na zimu mogao da zaigra za klub u kojem se proslavio.

Prelazni rok u Španiji završiće se u noći između petka i subote u ponoć i ostaje da se vidi da li će "jorgandžije" do tada uspeti da ipak kupe Kostu za više od 45 miliona funti.

Odgovor na to pitanje pokazaće i da li je ova registracija bila samo blef ili u Čelsiju zaista opet računaju na problematičnog napadača, za šta su ipak i dalje male šanse.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC