• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači: Debeo si! Ronaldo: Evo vam...

Ljuti navijači sačekali su igrače Korintijansa poslije meča i na parkingu su vrijeđali Ronalda, a on im nije ostao dužan - pokazao im je srednji prst.

 Navijači: Debeo si! Ronaldo: Evo vam... Izvor: MONDO

Navijači Korintijansa nisu bili zadovoljni kako nekada najbolji fudbaler svijeta, Ronaldo Nazario Da Lima igra u posljednje vrijeme.

Koliko je Ronalda to pogodilo, pokazao im je...

Srednjim prstom!

Uprava Korintijansa daje sve od sebe sredi nered koji je nastao na relaciji navijači-Ronaldo. Sukob je eksplodirao u srijedu uveče, poslije poraza Korintijansa od malo poznatog Baruerija u šampionatu Paulista (0:1). Zbog toga, slavni Korintijans nije se plasirao u plej-of, u koji idu četiri najbolja tima, već je pao na peto mesto.

Ljuti navijači sačekali su igrače posle meča i na parkingu su vređali Ronalda, a on im nije ostao dužan - pokazao im je srednji prst. Sve to uslikao je fotoreporter privatne novinske agencije Estado i skandal nije bilo moguće izbjeći...

Ronalda (33) je iz takta izbacilo to što su mu fanovi dobacivali da je debeo.

Isprovocirani navijači poslije Ronaldovog gesta pokušali su da se probiju do njega i obračunaju se sa dojučerašnjim miljenikom, ali je on za to vrijeme ušao u klupski autobus. Tifozi Korintijansa, jednog od najpopularnijih klubova u Sao Paolu, pokušali su da gađaju autobus sa igračima svog tima, ali ih je u tome spriječila policija.

Ipak, organi reda nisu mogli da garantuju da će uspjeti da obezbijede bezbjednost ekipi na povratku u svoj grad, tako da je Ronaldo, nekad nazvan "El Fenomeno", izašao iz autobusa i nastavio putovanje automobilom, sa profesionalnim šoferom.

Potom, Ronaldo je izjavio de se ponio kao "klinac", da mu je teško da se izbori sa pritiskom koji kreiraju navijači, ali da ima snage za to.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC