• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rikardinjo konačno "zaplesao": Kao nekad u Šerifu

Autor mondo.rs

"Imam ogroman motiv da se dokažem sebi i svim navijačima Crvene zvezde, oni su to zaslužili jer su zaista neverovtni", izjavio Brazilac posle odlične partije protiv Rada.

 Rikardinjo u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Stigao je Rikardinjo u Crvenu zvezdu najavljen kao veliko pojačanje, posle odlične sezone u moldavskom Šerifu, međutim, neubedljive igre u uvodnim utakmicama ne samo da su ga preselile na klupu za rezerve, već je i ispao iz protokola za utakmice.

Nagoveštaj ulaska u formu moglo bi da bude odlično izdanje Brazilca u prijateljskoj utakmici sa Radom. Pobedi crveno-belih 3:1 doprineo je postigavši gol i zabeleživši dve asistencije.

"Veoma sam srećan zato što sam pokazao igru na kakvu sam navikao, igrao sam dobro kao u svom prethodnom klubu. Ipak, mi smo sjajna ekipa i svakom igraču je bitno da trijumfujemo kao tim, a pojedinačan učinak je u drugom planu. Znamo da je prijateljska utakmica u pitanju, ali nismo joj pristupili tako, vrlo nam je važno da uvek pobeđujemo, ko god da je na protivničkoj strani", izjavio je Rikardinjo za klupski sajt.

Odličnu saradnju iimao je sa raspoloženim Slavoljubom Srnićem, dvostrukim strelcem.

"Srnić je zaista fenomenalan igrač, pokazuje to iz utakmice u utakmicu. Bilo mi je vrlo lako da ga uposlim u šesnaestercu svojim centaršutevima. Rad je odlična ekipa, jako je vruće bilo za igru, ali smo svih 90 minuta trčali u punoj snazi i zato smo i ostvarili dobar rezultat".

Brazilac je apostrofirao odličnu atmosferu u Zvezdinom timu kao važan faktor svake pobede.

"Imam ogroman motiv da se dokažem sebi i svim navijačima Crvene zvezde, oni su to zaslužili jer su zaista neverovtni. Kada sam dolazio u Beograd razgovarao sam sa Kaduom, koji je moj jako dobar prijatelj, o Zvezdi. Rekao mi je da je ovo odličan klub sa bogatom isorijom, sa veoma vatrenim navijačima i odličnom atmosferom. Sve se to pokazalo kao tačno i izuzetno sam zadovoljan u Zvezdi. Zato imam još jedan motiv više da se dokažem u Superligi i Ligi Evrope. Nastaviću da treniram naporno, da dajem sve od sebe svakog dana i kada mi trener ukaže priliku uveren sam da je neću izneveriti", poručio je Brazilac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC