• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Mesi ne potpisuje novi ugovor?

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler u istoriji Barselone i dalje je na godinu dana od isteka ugovora. Iz kluba uveravaju da je to samo formalnost.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi uskoro bi trebalo da produži ugovor s Barselonom, preneli su danas španski mediji, ali se to još uvek nije desilo uprkos čvrstim uveravanjima rukovodstva slavnog kluba koji se nije proslavio u ovom prelaznom roku.

"Ostao je samo protokol, nema problema. Želimo da svima koji brinu pošaljemo poruku da za tim nema potrebe", rekao je direktor kluba Albert Soler.

Mesiju, najboljem fudbaleru u istoriji Barselone, ugovor ističe na leto 2018. godine, a novi će važiti do 2021, ukoliko ga potpiše, dok bi u suprotnom kao slobodan igrač napustio "Kamp Nou" kada ovaj istekne već 1. jula naredne godine.

Mesi je nedavno napunio 30 godina i celu profesionalnu karijeru proveo je u Barseloni, u koju je došao kao tinejdžer.

Barselona je na udaru javnosti i navijača jer ugovor sa Mesijem još nije potpisan, a zbog slučaja sa Nejmarom, koji je otišao u Pari Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra, a i danas je rukovodstvo u prvom planu pošto se priča o neuspešnom "dilu" za Kutinja.

Iz Barselone su poručili da je Liverpul za Kutinja tražio 200 miliona evra, što je Barselona odbila da ponudi, da bi "redsi" demantovali tu informaciju... Neko ne govori istinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC