• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastasić: I u Dablinu na pobedu

Autor mondo.rs

Reprezentativci Srbije uprkos ubedljivoj pobedi protiv Moldavije i remija Irske, znaju da ih u utorak na Aviva stadionu očekuje težak meč. "Očekuje nas velika borba na sredini terena i mnogo vazdušnih duela", poručuju.

 Srbija Moldavija izjave igrača Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Srbije ubedljivo su u Beogradu savladali Moldaviju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Izabranici selektora Slavoljuba Muslina slavili su rezultatom 3:0 i zadržali vodeću poziciju na tabeli grupe D sa 15 bodova.

Strelci Gaćinović, Kolarov i Mitrović, kao i ostatak ekipe, napravili su sjajan posao pre naredni meč kvalifikacija protiv Irske u Dablinu, u utorak.

"Mislim da smo odigrali veoma lepu utakmicu. Postigli smo tri gola, a mogli smo da damo još neki. Konkretno, ja sam mogao još dva-tri, ali dobro...", rekao je Aleksandar Mitrović posle pobede.

Irci meč sa Srbijom dočekuju posle remija sa Gruzijom (1:1) i dva boda manje od "orlova" na tabeli – 13.

Srpske igrače to neće navesti da se opuste.

"Čeka nas teška utakmica u Irskoj, jer oni gaje ostrvski stil igre, ali siguran sam da ćemo se dobro pripremiti i za taj meč", poručio je Mitrović.

I Matija Nastasić zadovoljan je učinjenim protiv Moldavije, ali navodi da i protiv Irske Srbija mora da odigra na najvišem nivou.

"Ostvarili smo veoma važnu pobedu. Videli smo i da su Irci odigrali nerešeno, ali to ne menja našu situaciju. I u Dablinu ćemo ići na pobedu. Sa tri boda tamo došli bismo na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo, pobeda bi nas 90 odsto približila Rusiji", rekao je Nastasić.

Filip Kostić zna da "orlove" očekuje težak duel u utorak u Dablinu.

"Ne sme da nas zavara remi Irske. Sigurno nas čeka teška utakmica tamo. Biće velika borba na sredini terena i mnogo vazdušnih duela. Moraćemo da pružimo maksimum, a sa ovakvom igrom možemo da se nadamo pobedi", napomenuo je Kostić.

Utakmica Irska - Srbija na programu je u utorak, 5. septembra, na Aviva stadionu u Dablinu, sa početkom od 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC