• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić za FIFA: Zna Radomir moje kvalitete

Fudbalski reprezentativac Srbije Marko Pantelić izjavio je da će nastup na Svjetskom prvenstvu i predstavljati vrhunac njegove karijere.

 Pantelić za FIFA: Zna Radomir moje kvalitete Izvor: MONDO

"To je iskustvo koje se nikada ne zaboravlja, vrhunac u karijeri svakog fudbalera. Mnogo sam slušao o Mundijalu i sada želim da budem dio toga. Radujem se turniru u Južnoj Africi. Očekujem odlično takmičenje, sa puno dobrih utakmica i lijepih golova", rekao je Pantelić u intervjuu za sajt Svjetske fudbalske federacije (FIFA).

Napadač Ajaksa istakao je da ne sumnja da će se naći na spisku selektora Radomira Antića za Mundijal. "Ne vidim zašto se ne bi našao na spisku. Redovno igram u Ajaksu, a trener zna kakav sam i koji su mi kvaliteti", rekao je Pantelić. Reprezentacija Srbije na Mundijalu će igrati u Grupi D sa selekcijama Njemačka, Gane i Australije.

"Igrao sam četiri sezone u Njemačkoj, tako da će ta utakmica za mene biti posebna. Imam prijateljski odnos sa mnogim njemačkim igračima", rekao je Pantelić, koji je od 2005. do 2009. igrao za berlinsku Hertu.

Pantelić je ocijenio da će utakmice prvog kola na Mundijalu značajno uticati na plasman ekipa u drugi krug turnira.

"Nekoliko ekipa je u konkurenciji za osvajanje svjetske titule. Pripreme za Mundijal biće veoma važne, kao i rezultati mečeva prvog kola. Naravno, odlučivaće i trenutna forma igrača, a uvijek vam je potrebno i malo sreće za dobar rezultat", istakao je on.

Pantelić je izjavio i da je zadovoljan dosadašnjim partijama u amsterdamskom Ajaksu.

"Sviđa mi se Amsterdam, ljudi su prijateljski nastrojeni, a grad je lijep. Plasirali smo se u završnicu kupa i želimo da osvojim to takmičenje. U holandskom prvenstvu smo drugi, ali još imamo šanse za titulu. Želimo da igramo u Ligi šampiona sledeće sezone", zaključio je Pantelić, koji je do sada postigao devet golova za Ajaks.

(Beta/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC