• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda koja brine Liverpul: Ako ostanemo u LŠ...

Autor mondo.rs

"Nadam se da ćemo i u narednoj godini biti u ovom takmičenju i da ćemo ga dodati timu", poručuje Jirgen Klop o povredi Natanijela Klajna.

Natanijel Klajn nije se našao među fudbalerima koje je Liverpul registrovao za grupnu fazu Lige šampiona, pa bi to mesto moglo da bude "najranjivije" u pohodu ka prolasku u eliminacione mečeve, ali i u Premijer ligi gde im nedostaje iskusnija rezervna.

Jirgen Klop je potvrdio da će ovaj odlični bek propustiti "značajan period" zbog povrede leđa.

"On mnogo radi na svom oporavku i pratimo njegov napredak, ali je realnost da će proći dosta vremena pre nego bude spreman da igra. Biće to više od nekoliko sednica, meseci", ispričao je nemački menadžer za zvanični sajt kluba.

"Verovatno je da neće biti spreman dok traje grupna faza Lige šampiona, ali nadam se da ćemo i u narednoj godini biti u ovom takmičenju i da ćemo ga dodati timu".

Jirgen Klop je objasnio da je veoma zadovoljan načinom na koji su Džo Gomez i Trent Aleksander-Arnold "uskočili" posle povrede i pružili dobre partije, ali videćemo kako će reagovati na utakmice u tempu sreda-nedelja.

Klajn je bio standardan u ekipi "redsa" prošle sezone, a ova povreda leđa, koju je zadobio na prijateljskom meču u julu protiv Tranmerea, jedna je od najgorih u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC