• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger želi napadača iz Severne Koreje?

Autor mondo.rs

Navikli smo da francuski menadžer "izbunari" talentovanog igrača o kome se malo zna, a ovoga puta italijanski mediji prenose da je zainteresovan za napadača iz Severne Koreje.

 Hang Kvang Song Sjeverna Koreja u Arsenalu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zbog mnogo čega Severna Koreja "puni" rubrike u medijima, a ponajmanje zbog fudbala, ali bez obzira na to što je fudbalska reprezentacija ove azijske zemlje daleko i od proseka, a ne samo od elite, to ne znači da je nemoguće da se tamo pojavi talentovan fudbaler.

Takvog jednog "namirisao" je Arsen Venger, koji je mnogo puta imao "njuh" za igrača koji će postati "zvezda", a radi se o fudbaleru Kaljarija - Han Kvang-Songu.

Ovaj devetnaestogodišnji napadač stigao je u Akademiju kluba sa Sardinije pre dve godine nakon što je briljirao na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, a prvi nastup u seniorskom timu imao je početkom aprila, da bi sredinom istog meseca upisao i prvi gol.

Han je stigao na pozajmicu u Peruđu i tu će provesti narednih godinu dana, a već u prvom meču protiv Virtusa upisao je het-trik, a onda još jedan gol protiv Peskare.

"Tutosport" prenosi da je Venger zainteresovan za ovog napadača i da je poslao skaute koji će ga pratiti, a za njega se raspituje i Everton.

Han
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC