• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nani vjeran "đavolima", Gigs razmišlja o Velsu

Rajan Gigs ne odbacuje mogućnost da sa 36 godina ponovo obuče dres selekcije Velsa. Nani produžio ugovor sa Junajtedom na četiri godine.

 Nani vjeran "đavolima", Gigs razmišlja o Velsu Izvor: MONDO

Fudbaler Mančester junajted Rajan Gigs rekao je da bi razmislio o mogućnosti da se sa 36 godina vrati u reprezentaciju Velsa.

Gigs za Vels nije igrao od 2007. godine, ali bi selektor Džon Tošak mogao da ga pozove da se vrati u tim, barem kako bi nadoknadio odsustvo 19-godišnjeg Arona Ramzija, koji je prošlog mjeseca polomio desnu nogu igrajući za Arsenal.

"Ne bih odbacio tu ideju", kazao je Gigs za dnevnik Veste Mejl.
Naredni izazov za reprezentaciju Velsa biće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine u kojima će igrati sa Engleskom, Švajcarskom, Bugarskom i Crnom Gorom, protivnikom u prvom kolu 3. septembra.

Portugalski fudbaler Nani potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i tom engleskom klubu se na vjernost obavezao do juna 2014.

"Nani je talenat u usponu, neverovatno je napredovao od dolaska u klub. Presrećni smo što je potpisao novi ugovor i siguran sam da će u Mančester junajtedu imati dugu i uspešnu budućnost", kazao je menadžer "crvenih đavola" Aleks Ferguson.

Nani je u Junajted došao 2007. godine iz lisabonskog Sportinga, ali je na početku imao velikih problema da se uklopi u tim. U međuvremenu je, ipak, postao važan član ekipe.

"Igram sa nekima od najboljih fudbalera sveta i radujem se osvajanju novih trofeja sa ovim timom", istakao je 23-godišnji Nani, koji je sa Mančester junajtedom osvojio dve titule prvaka Engleske i Ligu šampiona.

Mančester je na dobrom putu da ove sezone i uveća riznicu trofeja, pošto je prvi na tabeli Premijer lige sa bodom prednosti nad drugoplasiranim Čelsijem, dok je u Ligi šampiona stigao do četvrtfinala u kome će mu protivnik biti Bajern iz Minhena.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC