• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Kežman protiv Čelsija

Mateja Kežman protiv svog bivšeg kluba. Prva od tri runde Liverpula i Arsenala.

 LŠ: Kežman protiv Čelsija  Izvor: MONDO

Utakmice četvrtfinala Lige šampiona u sredu donose duel starih znalaca Arsenala i Liverpula, ali i dvoboj dva kluba koja dosad nikada nisu sastali - Fenerbahčea i Čelsija.

Klub iz Istanbula najveće je iznenadjenje ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona. Turci su u grupi sa Interom, PSV Ajndhovenom i moskovskim CSKA doživeli samo jedan poraz i plasirali se u osminu finala, gde su nastavili sa iznenadjenjima izbacivši Sevilju.

Žreb Lige šampiona dao je priliku fanatičnim navijačima Fenerbahčea da u Istanbulu ugoste prebogati Čelzi, a srpskom internavionalcu Mateji Kežmanu da igra protiv svog bivšeg kluba.

Napadač Fenerbahčea optimista je pred duel sa ekipom Romana Abramoviča, jer prema njegovom mišljenju Čelsi više nije onaj iz doba Žozea Murinja.

"Čelsi je pod Murinjom bio mašina. Sve je radilo kao časovnik. Sada, iz razgovora sa starim prijateljima iz Čelzija, vidim da nije tako. Na terenu ima svadja, kojih ne bi moglo da bude da je Murinjo na čelu ekipe", rekao je Kežman televiziji "Skaj".


Klub sa Terijem, Lampardom i Drogbom ipak je veliki favorit u ovom duelu, a tome u prilog ide i činjenica da “plavci” šest utakmica zaredom u Evropi nisu primili pogodak, a i poslednje gostovanje u Turskoj rešili su u svoju korist pobedivši Bešiktaš 2003. godine u Istanbulu sa 2:0.

I dok se Turci nadaju još jednom velikom iznenadjenju, ekipa Avrama Granta verovatno bi bila zadovoljna da ne primi gol i dilemu ko će u polufinale reši na svom Stamford Bridžu.

Liverpul i Arsenal u sredu će početi seriju od tri uzastopna meča, pošto se osim duela u četvrtfinalu Lige šampiona, u subotu sastaju i u engleskoj Premijer ligi.

Menadžer Rafael Benitez uzda se u napadača Fernanda Toresa, koji je ove sezone postigao 28 golova za klub sa Enfild Rouda.

“U Arsenalu znaju da je Tores u formi i da postiže golove i on će im sigurno biti veliki problem”, rekao je Benitez.

On je potvrdio da se u tim protiv Arsenala vraća i Havijer Maskerano, koji nije igrao na prošloj utakmici u Premijr ligi zbog isključenja protiv Mančestera.

Španski stručnjak prednost Liverpula vidi u činjenici da je Arsenal još u trci za šampionsku titulu u Engleskoj, što bi ih, kako je rekao Benitez, moglo omesti u duelu sa Liverpulom u Ligi šampiona.

“Nakon što su pobedili Bolton, još uvek misle na titulu u Premijer ligi i to bi mogla biti prednost za nas”, rekao je Benitez.

S druge strane jedan od najboljih igrača Arsenala Sesk Fabregas, istakao je da će imati mnogo motive u utakmici protiv Liverpula jer sanja o još jednom finalu lige šampiona.

“Sve što želim to je još jedna prilika da igram u finalu, ne zanima me protiv koga”, rekao je Fabregas.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC