• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bunjevčević: Imamo pravo da ne zovemo Sergeja

Autor mondo.rs

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije govorio je o izostavljanju i Sergeja i Vanje Milinković-Savića sa poslednjih spiskova koje su objavili selektori Slavoljub Muslin i Goran Đorović.

 Bunjevčević o Sergeju i Vanji Milinković Saviću Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević rekao je danas da je Sergej Milinković-Savić budućnost, ali da nije pozivan u reprezentaciju zbog dobre situacije u nacionalnom timu.

"Više puta smo pričali o Sergeju, sigurno da je on velika perspektiva našeg fudbala. Igra jako dobro u Laciju, ali situacija u kojoj se Srbija nalazi, podsećam bez izgubljene utakmice u kvalifikacijama i na mestu koje vodi u Rusiju, daje nam sigurno za pravo... Imamo jedan uhodan tim koji jednostavno ima dobar rezultat", preneo je sajt FSS-a reči Bunjevčevića.

Sergej Milinković-Savić igra odlično u Laciju, ali nije u reprezentaciji kod selektora Slavoljuba Muslina.

KOLUMNA NEŠE PETROVIĆA: SERGEJ I "ORLOVI", ŠTA SE DOGAĐA?

Po rečima Bunjevčevića, vreme za Milinković-Savića tek dolazi.

"Za Sergeja tek dolazi pravo vreme, Srbija na njega računa i vrata su mu uvek otvorena. Uostalom tako je bilo i za Adema Ljajića i neke druge igrače, svima su vrata Srbije otvorena", rekao je Bunjevčević.

Veliku pažnju javnosti izazvalo je neigranje Marka Grujića i Vanje Milinković-Savića za mladu reprezentaciju protiv Gibraltara.

"Jako je bitno da se stvari stave na pravo mesto. Selektor Goran Djorović je odmah na sastancima koje su imali, upoznao igrače sa pravilima koja treba da se poštuju, odnosno šta je dozvoljeno, a šta nije. Problema nema kada se sa igračima uspostave odnosi koji jednostavno treba da se poštuju", kazao je Bunjevčević.

On je naveo da je Grujić bio povređen, dok se kod Vanje Milinković-Savića "desio propust".

"Desio se jedan propust za koji smo smatrali da nije dozvoljen u ovom momentu, razgovarali smo sa njim, stavili mu do znanja šta se očekuje od igrača u reprezentaciji", dodao je on.

Bunjevčević je rekao da selektor Đorović "nikog nije otpisao".

"U tom momentu i na osnovu toga što se desilo odlučili smo da je najbolje da ne bude u konkurenciji za utakmicu. Naravno on ostaje član mlade reptrezentacije jer sve su to mladi momci koje treba da pripremamo za ono što dolazi kasnije. Verovatno bi u njegovom klubu ili bilo kom drugom, bilo sve sankcionisano na isti način, tako da ne treba praviti nikakvu dramu. Vanja je budućnost našeg fudbala, međutim moramo da podvučemo liniju kada se radi o nekim stvarima u reprezentaciji", rekao je Bunjevčević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC