• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za crno-bele: Kosović teško povređen u Astani!

Autor mondo.rs

Iako zbog povrede kolena nije igrao za Partizan od 9. avgusta, selektor Crne Gore pozvao je Kosovića i uvrstio ga među startere za meč sa Kazahstanom. Popularni "Kića" izdržao je 54 minuta na terenu, a vesti su jako loše...

 Nebojša Kosović pokidao ligamente Izvor: MN PRESS

Posle serije lepih vesti za navijače Partizana stigla je i jedna loša. Baš loša.

Nebojša Kosović povredio je prednje ukrštene ligamente kolena na utakmici između Kazahstana i Crne Gore (0:3), odigrane 1. septembra, zbog čega ga je u 54. minutu zamenio Mirko Ivanić.

Da li je standardni vezista šampiona Srbije tada zaista povredio ligamente kolena ili samo pogoršao povredu zadobijenu 9. avgusta na utakmici Partizan - Voždovac, kada je sa bolnom grimasom na licu zamenjen i potom ostao van stroja sve do okupljanja "sokolova" za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, verovatno će pokazati dani koji dolaze.

Uglavnom, prema pisanju "Sportskog žurnala", Kosovića očekuje operacija i pauza od najmanje pola godine.

Kada je u društvu lekara Ilije Rosića napustio teren u Humskoj pre skoro mesec dana obavljeni su detaljni lekarski pregledi i nije ustanovljena najteža od brojnih mogućih povreda ligamenata kolena, ali je Kosović propustio i dvomeč sa Videotonom i derbije u Superligi sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom.

Iako je bio van stroja dugo, selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković pozvao ga je za septembarsko okupljanje i mečeve sa Kazahstanom i Rumunijom, ali je Kosovićevo koleno izdržalo nepun sat u Astani, posle čega će Nikšićanin morati da pauzira sve do prolećnog dela sezone 2017/18.

Na njemu i crno-belima je da izaberu gde će operacija biti obavljena, a kao opcije pojavljuju se Augzburg i Rim gde su prethodnih sezona sa uspehom operisani Miroslav Vulićević, odnosno Gregor Balažic.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC