• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Totenhemu nisu uspeli, sad će probati u Feneru

Autor mondo.rs

Velika gužva na istanbulskom aerodromu ovog petka. Fenerbahče je dočekao još jednog novog napadača.

U Totenhemu se nije izborio za minutažu, niti je u punoj meri dokazao svoj kvalitet (39 utakmica, 6 golova) i cenu od 22 miliona evra, koliko je prošlog leta plaćen AZ Alkmaru. Stoga, današnja vest ne zvuči iznenađujuće:

Holandski centarfor Vinsent Jansen (23) otputovao je u petak u Istanbul, gde će ove sezone igrati na pozajmici za Fenerbahče.

S obzirom na to da su "pevci" u završnici prelaznog roka doveli Fernanda Ljorentea, bilo je očekivano da reprezentativac Holandije ode negde na pozajmicu. Pre selidbe u Fenerbahče, bilo mu je nuđeno da pređe u Brajton, ali je to odbio.

Prelazni rok u Turskoj završava se ovog petka u ponoć, pa postoje svi uslovi da Jansen tokom dana prođe lekarske preglede, završi "papirologiju" i da zvanično postane član učesnika Lige Evrope.

S obzirom na to je Robin Van Persi prošle nedelje zadobio povredu kolena koja će ga bar mesec dana odvojiti od terena, Jansenov dolazak ublažiće taj Fenerov problem i dodatno ojačati ofanzivu turskog tima, u kojoj od ovog leta igra i Roberto Soldado

Interesantno je da je i Španac, kao i Jansen, pre nekoliko godina imao neuspešnu epizodu u Totenhemu, u kojem takođe nije opravdao očekivanja (76 utakmica - 16 golova). Sada će zajedno pokušati da Feneru donesu titulu koju navijači čekaju od 2014. godine.

Fenerbahče je ovog leta doveo i ofanzivnog vezistu Zenita Žulijana za 7 miliona evra, vezistu Monaka Nabila Dirara za 3,5 miliona, Matjea Valbuenu za 1,5 miliona, kao i iskusnog desnog beka Maurisija Islu, golmana Idrisa Kamenog (obojicu bez obeštećenja)...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC