• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavko Petrović novi trener Slobode

Autor mondo.ba

Upravni odbor FK Sloboda, nakon što je prihvatio ostavku Vlade Jagodića, sinoć je na održanoj sjednici donio odluku da novi šef struke bude Slavko Petrović.

 Slavko Petrović novi trener Slobode? Izvor: MN PRESS

Kako saznaju sarajevski mediji Petrović je tokom pregovora tražio da sam izabere stručni štab, na šta su čelnici Slobode pristali.

Kao drugi uslov bivši trener Želje i Radnika tražio je samostalnost u radu, odnosno mogućnost da sam sastavlja ekipu, bez miješanja od strane Uprave u izbor igrača.

“Sloboda je katastrofalno startovala i potrebno je što prije taj pad zaustaviti, vratiti se na normalan kolosijek i doći do bodova koji će nam dati nadu i mirniji rad u budućnosti”, rekao je za sarajevske medije Slavko Petrović.

Na pitanje zbog čega Sloboda, prema njegovom mišljenju, ima samo pet osvojenih bodova u prvih sedam odigranih kola, Petrović nije bio u stanju da ponudi konkretan odgovor.

“Ja trenutno nisam siguran koji su pravi razlozi, čim dođem obaviću razgovor sa igračima i uradiću analizu svega kako bih otkrio uzroke loših rezultata, jer ako to ne napravimo teško da ćemo riješiti problem”, zaključio je Slavko Petrović.

Tokom trenerske karijere Petrović je radio u Njemačkoj gdje je trenirao Darmštat, Karl Cajs Jenu, Fortunu Dizeldorf i Manhajm, dok je u Srbiji vodio Borac iz Čačka i FK Rad.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC