• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pod moranjem, Dostanić bodri napadače

Drugi put u razmaku od četiri dana, fudbaleri Crvene zvezde će pred svojim navijačima igrati za tri boda i povratak na čelo tabele.

 Zvezda pod moranjem, Dostanić bodri napadače Izvor: MONDO

Poslije pobjede nad Smederevom, poslije koje se više pričalo o suđenju nego o igri, u nedjelju od 18.45 časova na Marakani gostuje Vojvodina.

Po bodovnom saldu, Novosađani nisu ništa ozbiljniji protivnik od, recimo, Jagodine. Ali njihov individualni kvalitet i veličina kluba za koji nastupaju doprinose da se predstojeći meč ipak nazove derbijem.

"Imaju izuzetan ofanzivni potencijal. Sa Tadićem, Mrđom i Đurovskim, mogu svakom protivniku da zadaju probleme, što smo vidjeli i na njihovoj posljednjoj utakmici. Dovoljan im je mali prostor, a na nama je da rešimo taj problem i ne dozvolimo im da se razmašu", rekao je Zvezdin šef struke Ratko Dostanić.

Već i vrapci na granama znaju za problem neefikasnosti trojice udarnih napadača - Lekića, Perovića i Jevtića, od kojih je samo ovaj posljednji uspio da se upiše u strijelce u proljećnoj polusezoni.

Dostanić smatra da je važnije od golova to što su pomenuti fudbaleri dokazali da znaju da igraju za tim.

"Svi igrači koji su prošli kroz Zvezdu imali su jedan period 'posta'. Mi smo strpljivi i imamo povjerenja u postojeće napadače, koji odlično rade na treninzima i stavljaju se u službu kolektiva, kao Lekić i Jevtić protiv Smedereva. Kolektiv i treba da odradi posao i njihovi golovi treba da budu plod zajedničkog napora".

Ulaznice za duel sa Vojvodinom koštaju 200 (sever), 400 (istok) i 500 (zapad) dinara, a Crvena zvezda je apelovala na navijače da ranije dođu na stadion, pošto će u nedjelju prvi put biti primijenjena tehnologija elektronskog očitavanja bar kodova na ulaznicama.

Svi koji su sačuvali ulaznice za sjevernu tribinu od srijede, moći će da na derbi sa Vojvodinom uđu besplatno.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC