• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saki: Ronaldinjo nije za Milan

Trofejni trener Milana protivi se dolasku Ronaldinja u letnjem prelaznom roku i poručuje da "rosoneri" moraju da se vrate proizvodnji asova.

 Saki: Ronaldinjo nije za Milan Izvor: MONDO

Svrgnuti evropski šampion Milan nastavio je da hoda po trnju i u italijanskom prvenstvu.

Čak i ako Karlo Anćeloti nekako pronađe dobitnu formulu i sa svojim igračima se domogne četvrtog mesta, letnji prelazni rok doneće jednu od većih "generalki" koje se pamte u velikim evropskim klubovima.

Jedan od igrača koji se već mesecima dovode u vezu sa Milanom je Brazilac Ronaldinjo, koji na Nou Kampu prolazi kroz podjednako tešku sezonu kao njegov potencijalni klub.

Arigo Saki, koji je sa Milanom osvojio dva Kupa šampiona krajem osamdesetih, oštro se protivi realizaciji tog transfera.

"Takav transfer bio bi protivan filozofiji Milana. Klub je izgradio svoju istoriju na momcima koji su ponikli u njegovom trening centru, 'Milanelu'. Kada god se pokušalo sa angažovanjem velikih zvezda, iskusnih asova kao što su Redondo, Vijeri ili Ronaldo, to je bio potpuni promašaj", izjavio je Saki.

On smatra da Milan mora ponovo da se posveti proizvodnji igrača.

"Dok se radilo tako, u prvi tim su dolazili Barezi, Maldini, Kostakurta, Albertini i drugi", podsetio je trofejni trener.

Naravno, ni Saki nije osvajao titule bez pomoći stranaca, pa se može reći da je u ovim izjavama primenio dosta selektivan pristup.

U njegovo vreme dres Milana nosili su Marko van Basten, Rud Gulit i Frank Rajkard, koji su paralelno postali i šampioni Evrope sa reprezentacijom Holandije.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC