• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Bajerna u Krupu!

Autor mondo.ba

Ekipu iz Krupe na Vrbasu mogao bi pojačati 22-godišnji Rikardo Basta, koji je prošao kompletnu omladinsku školu bavarskog giganta, te nastupao za B selekciju ovog tima.

Premijerligaš iz Krupe na Vrbasu u nastavak sezone mogao bi ući jači za Rikarda Bastu (22), igrača sredine terena, koji je prošao kompletnu omladinsku školu minhenskog Bajerna, te nastupao za B tim bavarskog giganta.

Njemački fudbaler priključio se treninzima Krupe, a ostaje da se vidi da li će rukovodstvo ovog kluba uspjeti da se dogovori o angažmanu talentovanog defanzivnog veznog.

"Moj jedini cilj je da igram i to mi je u ovom trenutku zaista najvažnije, pogotovo nakon oporavka od povrede i duže pauze. Došao sam ovdje na poziv rukovodstva Krupe, vidio zaista sjajne uslove, pogledao nekoliko treninga i mislim da će sve biti u najboljem redu. Da budem iskren, zaista nisam očekivao da ću u BiH zateći nešto ovako. Što se mene tiče, volio bih da ostanem, ali su na potezu moj menadžer i čelnici kluba koji trebaju da nađu zajednički jezik. Nadam se da hoće jer vjerujem da bih ovdje imao šta da pokažem", prenosi "Dnevni avaz" Bastine riječi.

Basta je, nakon nastupa u omladinskim selekcijama Bavaraca, nosio dres druge ekipe Bajerna, do početka jula, kada je okončao saradnju sa ovim klubom i postao slobodan igrač.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drasko

Idemooo

EKE

Napred Krupa , Krupa Banjaluka !!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC