• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Težak poraz Runija po povratku na "Old Traford"

Autor mondo.rs

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju da "gaze".

Vejn Runi je prvi put od 2004. godine zaigrao protiv Mančester junajteda, u dresu "svog" Evertona, ali on i njegovi saigrači nisu uspeli da savladaju "đavole" koji su u dobroj formi.

Mančester junajted je slavio ovog popodneva na "Old Trafordu" pogocima Antonija Valensije, Henrika Mkhitarjana, Romelua Lukakua i Antonija Marsijala - 4:0 (1:0)!


Legendarni engleski fudbaler, Vejn Runi, koji je najbolji strelac u istoriji Junajteda, bio je u dve dobre šanse, ali je njegove pokušaje odbranio odlični David de Hea.

U prvom poluvremenu to je bio šut sa nešto veće udaljenosti, da bi Runi po povratku sa poluvremena odlično uklizao na loptu koja je bežala Dejliju Blindu, i to praktično u petercu, da bi šut Engleza zaustavio sjajni španski golman.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA POSLE DANAŠNJIH MEČEVA 5. KOLA!

No, šanse za "đavole" bile su brojnije...

Naročito je pretio Romelu Lukaku koji će se pitati kako je promašio priliku u 27. minutu kada je izašao sam pred Pikforda i šutirao pored leve stative, dok je u nastavku veoma blizu gola bio i Huan Mata, no čekao se 84. minut i lep pas Belgijanca za Henrika Mkhitarjana koji je odmerenim udarcem stigao do drugog pogotka za svoju ekupu.

Meč je rešio Romelu Lukaku sa prve stative, snažnim udarcem nogom, nakon čega je burno proslavio pogodak pred svojim navijačima, te nije mnogo mario što je to protiv bivšeg kluba, a u nadoknadi se upisao i Antoni Marsijal iz penala nakon odličnog prodora i igranja rukom Morgana Šnajderlina.

Trebalo bi dodati i da je asistent za prvi pogodak Valensije bio Nemanja Matić.

Ovom pobedom Junajted se izjednačio sa gradskim rivalom Sitijem sa po 13 bodova na vrhu tabele. Everton je u opasnoj zoni sa svega 4 boda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC