• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suma će biti spreman za Dinamo Kijev

Autor mondo.rs

Najskuplji fudbaler Partizana Sejdubu Suma trebalo bi da bude potpuno oporavljen za meč protiv kijevskog Dinama u 2. kolu Lige Evrope.

 Suma će biti spreman za Dinamo Kijev Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ofanzivni vezista Partizana Sejdubu Suma nije u kombinacijama za sastav crno-belih još od "večitog derbija" sa Crvenom zvezdom 27. avgusta, kada je dobio udarac. Posle te utakmice, Suma je igrao za reprezentaciju Gvineje, uprkos molbi i igrača i Partizana da ga ne forsiraju.

Sum,a je propustio dva prvenstvena meča (Mladost i Radnički iz Niša), a nije bio ni u kombinaciji za tim protiv Jang bojsa u Ligi Evrope.

Sa reprezentativnih obaveza vratio se u lošijem stanju nego što je otišao.

"Ljut sam i na njihov savez jer nije poštovana procedura koja je uobičajena u tim situacijama, kada igrač dođe rovit ili povređen. Napravili su pritisak na njega, iako im je sve to dokumentovao, ali nije mogao da se izbori sa pritiskom da ne igra, a to je naštetilo nama i njemu", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev uoči utakmice protiv Jang bojsa u Švajcarskoj u 1. kolu Lige Evrope.

Sudeći prema najnovijim informacijama iz Partizana, Suma bi uskoro trebalo da završi oporavak i da se priključi ekipi.

BEZ PUBLIKE PROTIV DINAMA

Da podsetimo da će meč 2. kola LE, biti odigran bez gledalaca, zbog ranije kazne koju je UEFA izrekla Partizanu (a potom i odbila njegovu žalbu).

Iliev je danas izjavio da Suma u četvrtak ima završni pregled i da bi za meč 2. kola protiv kijevskog Dinama 28. septembra trebalo da bude u konkurenciji za tim.

Dakle, Sume neće biti u sastavu ni za meč protiv Napretka u sredu, 20. septembra, jer sručni štab ne želi da rizikuje. To je meč 6. kola Superlige koji je bio odložen kako bi crno-beli imali koji dan odmora više pted meč sa švajcarskom ekipom Jang bojs.

Prema rečima Ilieva, moguće je da će Suma, pre meča sa kijevskim Dinamom, biti u kombinaciji za sastav protiv Rada u 11. kolu Superlige (24. septembar).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC