• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sve osim poraza od Partizana je uspeh"

Autor mondo.rs

Partizan u sredu dočekuje Napredak u odloženoj utakmici 6. kola. Đukić poziva navijače da podrže ekipu. Privremeni trener Napretka: "Sve osim poraza biće uspeh".

 "Sve osim poraza od Partizana je uspeh" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan je veliki favorit u duelu protiv Napretka u sredu. Ne samo zbog očiglednog pojedinačnog i timskog kvaliteta, već i zbog trenutne forme.

Napredak ove sezone igra hladno-toplo. Vrlo loš početak sezone (remi i dva poraza), potom tri vezane pobede, a onda nova negativna serija - tri vezana poraza. Sve je to za posledicu imalo odlazak Nenada Sakića sa mesta šefa stručnog štaba.

Ipak, ovaj trenutak kruševačke ekipe ne zavarava trenera Partizana Miroslava Đukića:

"Reč je o dobroj ekipi, koja ima brze tranzicije, kontre, čvrsta u defanzivi. Čeka nas težak posao, ali mi smo spremni za borbu".

Što se tiče ekipe, sve je isto kao i juče - neće biti Nebojše Kosovića, koji je operisan u ponedeljak u Rimu, kao i ofanzivnog veziste Sejdube Sume.

"Svi ostali su spremni, neki su umorni, pa ćemo videti koga ćemo da odmorimo", rekao je Đukić, a o ritmu sreda-nedelja ovo je rekao:

"NAVIJAČI, DOĐITE"

"Podrška navijača nam je uvek bitna i potrebna, radićemo svaki dan da Partizan bude što bolji kako bi ljudi dolazili da nas gledaju. Zato ih pozivam da nas gledaju i podrže. Važno je da ekipa oseti tu podršku sa tribina", kaže Đukić.

"Mesi i kompanija igraju tako iz godine u godinu, cele godine. Naši igrači nisu na to navikli zato je potrebna adaptacija na taj ritam. Tu je najbitniji psihološki momnat, da vidite želju kod igrača i pre svega da savladate taj osećaj umora, to je bitnije nego realni umor".

Što se tiče Sume, Đukić je potvrdio da bi trebalo da bude spreman za meč protiv kijevskog Dinama u 2. kolu Lige Evrope, 28. septembra.

"On u sredu ima magnetnu rezonancu. Videćemo kakvo je stanje povrede,ali  posle srede očekujemo da uđe u trenažni proces. Za Kijev bi moglo da se očekuje da bude pri ekipi", rekao je trener crno-belih.

Kruševačku ekipu, koja je u crnoj seriji od tri uzastopna poraza, sa klupe će predvoditi trener Ivan Stefanović.

"Ova utakmica dolazi u nezgodnom trenutku po nas, s obzirom da imamo tri uzastopna poraza. Pokušaćemo da pružimo dostojan otpor, Partizanu se ne preti, pogotovo posle njegovih odličnih igara u prvenstvu i rezultata na međunarodnoj sceni. Dosta igrača je istrošeno nakon tri odigrane utakmice u sedam dana, ali konsolidovaćemo redove i dati svoj maksimum. Sve osim poraza biće uspeh za nas", rekao je Stefanović.

Utakmica Partizan - Napredak igra se u sredu, 20. septembra u 19 sati na stadionu FK Partizan uz direktan prenos na TV Arena sport 3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC